Център за красота и здраве Арлиа

 • Център за красота и здраве Арлиа

  Център за красота и здраве Арлиа

  Само в център за красота Арлиа ще откриете най-новите технологии в света на процедурите за извайване на перфектно тяло чрез неинвазивни методи, посредством сертифицирана медицинска апаратура, както и най-новите козметични медицински методи за лице, разработени в Германия.

 • Център за красота и здраве Арлиа

  Център за красота и здраве Арлиа

  Само в център за красота Арлиа ще откриете най-новите технологии в света на процедурите за извайване на перфектно тяло чрез неинвазивни методи, посредством сертифицирана медицинска апаратура, както и най-новите козметични медицински методи за лице, разработени в Германия.

 • Център за красота и здраве Арлиа

  Център за красота и здраве Арлиа

  Само в център за красота Арлиа ще откриете най-новите технологии в света на процедурите за извайване на перфектно тяло чрез неинвазивни методи, посредством сертифицирана медицинска апаратура, както и най-новите козметични медицински методи за лице, разработени в Германия.

Център за красота и здраве Арлиа

Център за красота и здраве Арлиа

Бъдете неотразими с Център за красота и здраве Арлиа! Нашите специалисти ще се погрижат за Вашия перфектен външен вид. Само при нас ще откриете най-новите технологии в света на процедурите за извайване на перфектно тяло чрез неинвазивни методи, посредством сертифицирана медицинска апаратура, както и най-новите козметични медицински методи за лице, разработени в Германия. Ние работим с мултифункционален козметичен апарат, който комбинира най-модерните и приложими функции в козметиката днес.

Галерия

Център за красота и здраве Арлиа

 

Процедури за тяло: 


Благодарение на методите Кавитация, Вакуум и RF скулптор за тяло се унищожават мастните клетки без повторна поява, което гарантира намаляване на обиколката от 2 до 5 см още при първата процедура. Резултатите ще надминат всички Ваши очаквания!

Ценоразпис процедури за тяло:
- Кавитация + Вакуум с радиочестота – промоционална цена пакет от 10 процедури – 480 лв.
- Кавитация + Вакуум с радиочестота + RF скулптор – промоционална цена пакет от 10 процедури – 750 лв
- Кавитация – 30 лв
- Вакуум с радиочистота – 30 лв
- RF скулптор – 30 лв.

- Кавитация
Напоследък, една от най-нашумелите процедури за извайване на тяло, е кавитацията. Представлява третиране на проблемните зони с ултразвук, което създава контролирано произвеждане на микро-вакуумни балончета, които разграждат мастните клетки, без да засягат околните структури. Съдържанието на мастните клетки се излива и поема от лимфната система, преработва се от черния дроб и излиза от организма чрез отделителната система.
Днес милиони хора избират този метод. Методът е създаден и проектиран в Европа, като съвременните изследвания го посочват като най-надеждния и безвреден метод за разрушаване на мастните депа. Учените сравняват процеса на кавитация с класическа липосукция и го наричат неинвазивна ултразвукова липосукция. Ефектът е видим още след първата процедура - обиколките намаляват от 2 до 5 см. Не оставя следи върху кожата под формата на синини или тъканни повреди и гарантира резултати в продължение на години, защото унищожените мастни клетки не се възстановяват. 

- Вакуум с радиочестота
Тази процедура съчетава вакуум и радио вълна и се използва след терапия Кавитация за постигане на максимален ефект. Благодарение на него едновременно се прави лимфодренажен масаж на тялото за подпомагане извличането на разтопените мастни клетки след Кавитацията и кожата се стяга и изглажда. Вакуумът се използва за първи път в медицината за лечение на белези при следоперативно възстановяване от липосукция. Като с развитието на технологиите се установява, че дълбокият масаж е еквивалентен на пасивни аеробни упражнения. Той има уникален ефект на извеждане на токсините от организма и отстраняване на портокаловата кожа.

- RF скулптор за тяло
Радиочестотна енергия се препоръчва за третиране едновременно на мастни клетки и дермалния колаген.
Действие на радиочестотата за тяло:
· Неинвазивно оформяне на контура на тялото
· Редуциране на целулит
· Редуциране на бръчки
· Намаляване обиколките на тялото
· Лифтиране и стягане на кожата
· Редуциране на стрии
Този процес отнема от няколко седмици до няколко месеца, но като резултат се получава стягане, тониране и изглаждане на кожата по естествен път. Типичната серия от процедури се състои от 5 до 10 сеанса. Третирането се извършва на зони, след което можете да се върнете отново към обичайните си занимания. Няма странични ефекти и възстановителен период.

Център за красота и здраве Арлиа

 

Процедури за лице:

Ценоразпис процедури за лице:

· Кислороден спрей – 15 лв.
· Криотерапия – 15 лв.
· Биолифтинг на околоочен контур – 15 лв
· Радио честотен лифтинг на лице – 30 лв.
· Диамантено дермабразио + Криотерапия – 45 лв.
· Безиглена мезотерапия за лечение на акне – 60 лв.
· Безиглена мезотерапия с хиалуронова киселина за подхранване и хидратация – 60 лв.
· Безиглена мезотерапия със 100% чист колаген против бръчки – 60 лв. 

- Биолифтинг на околоочен контур – Околоочният контур е най-деликатната зона от лицето. Кожата около очите е много тънка, фина, произвежда най-малко влага и затова изисква специални грижи, внимание и постоянство. Биолифтинг създава резонанс, идентичен с този на човешкия организъм, като по този начин стимулира повърхностно кръвообръщението на околоочния контур и постига пасивна гимнастика на мускулите. Биолифтинг е перфектната терапия за отпуснати клепачи, торбички под очите, тъмните кръгове, подпухналост и финни бръчици в околоoчната зона.

- Безиглена мезотерапия
Безиглената мезотерапия е високоефективна, безболезнена и абсолютно безопасна терапия и не нанася никакви поражения върху кожата.
Технологията многократно превъзхожда традиционните електротерапия, йонофореза и ултразвук, защото за разлика от тях ефективно преодолява защитата на клетките и инфилтрира активното вещество в дермата в дълбочина от около 10 мм.
Предимства на безиглената мезотерапия:
· Процедурите са без никаква болка, без оттоци и синини поради факта, че се използва неинвазивен метод
· Видимо изглаждане на бръчки и подобряване еластичността на кожата
· Лифтинг и изглаждане на кожата на лицето
· Безболезнено попълване на финните и по-дълбоки бръчки на лицето
· Стимулира собственото призводство на колаген в епидермиса и повишава еластичността на кожата 
· Тонизира кожата, грижа за околоочен контур
· Хидратация и възстановяване кожата на лицето
· Заздравява кожата
· Възпрепятства секрецията на себум

- Радио честотен лифтинг - 
Радиочестотният лифтинг е нов нехирургически метод за подобряване структурата на кожата ,като се използва успешно, както за терапии на лице, така и на тяло. Целта на радиочестотата е да генерира висока темепратура в дълбоките слоеве на кожата (дермата), където еластиновите и колагенови нишки като скеле поддържат кожата опъната, стегната и здрава. За разлика от хирургическия лифтинг, където няма промяна в структурата на кожата и тя продължава да старее със същите темпове, то радиочестотният лифтинг активизира фибропластите да произведат нов колаген. Дермата се удебелява, реконструира се овала, фините бръчки изчезват и кожата е видимо по-млада и стегната.
Подходящ е за стягане на контура на лицето, изглаждане на финните бръчки, подмладяване кожата на лицето, стяга и подобрява текстурата на кожата.
Радиочестотният лифтинг се използва за образуването на нов колаген. Топлината генерирана от апарата води до мощно стимулиране на фибробластите, тоест до неоколагеногенеза. Това означава производство на нов колаген, който може да повдигне брадичката, да оформи контура на лицето, да постигне цялостен лифтинг на лицето, да се намали дълбочината 
За получаване на трайни резултати са необходими между 6 и 10 процедури ,които се извършват в интервал от 3 дo 6 седмици (това е необходимото време за производство на нов колаген). Препоръчително е след курса да се прави по една процедура на всеки 6 месеца. Най-ясен резултат след цикъла се наблюдава на втория, третия месец след процедурите.

- Диамантено дермабразио
Технологията, наречена „микродермабразио“ се прилага както като ефективен антиейдж метод, така и в комплексна стъпки при лечение на акне. Методът е разработен за третиране на лице и съчетава в себе си повърхностен механичен пилинг с корундови микрокристали и вакуум масаж.
Самата технология позволява да се контролира дълбочината на пилинга. Целта на процедурата е да се елиминират кожните несъвършенства в епидермиса и да се постигне максимална хомогенност на тена, блясък и свежест на кожата. 
Микродермабразиото е адаптирано за всеки тип кожа и може да се разглежда като средство за:
· редуциране на повърхностни бръчки
· подобрение на белези от акне и стрии
· повлияване на хиперпигментации
· ефективно третиране на фотоувредена кожа
· придаване блясък и гладкост на кожата

- Криотерапия
Способността на човешкия организъм да се възражда и подмладява под действието на ниските температури е известен в козметиката под термина "криотерапия". Криотерапията е козметичен и медицински метод, при който с помощта на ниска температура се постига лечение на някои заболявания или отстраняване на кожни проблеми. Научно доказано е благотворното въздействие на ниските температури върху цялостното състояние на човешкия организъм. Факт е, че студът има свойството да засили имунитета, да подобри устойчивостта към стрес, да повиши работоспособността и да нормализира работата на ендокринната система. Още от древността хората са разбрали, че студът помага при някои болести или наранявания, без да са имали научно обяснение за това. Най-застъпеното и популярно приложение на криотерапия е при дерматологични проблеми и заболявания. Розацея, акне, отпусната кожа и себорея са част от заболяванията, които се повлияват положително от този метод.
Основните въздействия, които предизвиква охлаждането или замразяването на определен кожен участък, са следните:
· намаление на локалната температура
· понижаване или предотвратяване на образуването на ото
· потискане на възпалителните реакции
· вазоконстрикция или свиване на кожните кръвоносни съдове
· намаляване на чувствителността на рецепторите на периферните нерви
· намаляване на болковия синдром
· засилване на притока на хранителни вещества към участъка
· подпомагане на отстраняването на отпадните продукти и свободни радикали
· подобряване на лимфния дренаж
Криотерапията е широко използван метод в козметичните студия заради подмладяващия ефект на студа. С криотерапия успешно се лекуват редица кожни заболявания като псориазис, акне, мастна себорея, розацея, брадавици, разширени вени, витилиго.


- Кислороден спрей
Кислородният спрей почиства, изглажда и стимулира кожата. Апаратът йонизира газа на въздуха и създава кислород с 99% чистота по метода за разделяне при високо налягане. Заедно със специалната конструктивна дюза, водата (серумът) излиза под формата на мъгла с пръскане и инхалиране на кислород и вода в дълбокия слой на кожата. Постига се ефект на подмладяване на кожата, ускоряване на метаболизма, отстраняване на белези. Кислородната терапия бързо се превръща в "най-доброто решение за лице" в света на грижата за кожата.
Действие на кислородния спрей:
1. Овлажнява дълбоко кожата и увеличава водното и съдържание
2. Регенерира клетките, увеличава клетъчния кислород и активира кожата за постигане на анти-ейджинг ефект
3. Стимулира производството на колаген и еластин, премахва финните бръчки, възстановява еластичността, успокоява чувствителността, намалява спуканите капиляри
4. Помага на физичното и душевно здраве, възстановява енергията, подобрява микроциркулацията и дихателната система и увеличава насищането с кислород, както и подобрява метаболизма
5. Доставя 99% чист кислород с високо налягане;
6. Подпомага кожата за по-лесно абсорбиране на кислорода и активните съставки;
7. Почиства замърсяването на кожата.


Резултати:
Възстановяване на кожата след агресивна терапия;

Увеличава здравината на колагеновите и еластинови нишки в кожата;

Нормализира естествения метаболизъм в кожата;

Редуцира зачервяване, белези, бръчки, възпаления и акне;

Подобрява състоянието на мазна/ дехидратирана кожа.

Център за красота и здраве Арлиа

 

Транскраниална електростимулация

Курсът на лечение се състои от 10 – 15 процедури (всеки ден или през ден). Ефектът обикновено настъпва след 8 – 10 процедури и се задълбочава след това. 
ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО НА СЪНЯ, НАСТРОЕНИЕТО И ТОНУСА СЕ ПРОЯВЯВА ВЕДНАГА!
Цена на 1 процедура – 25 лв.

ТЕС апаратурата е разработена в Центъра за изследване на защитните механизми на мозъка в Руската академия на науките. Апаратите реализират метода на транскраниална електростимулация (ТЕС) на защитните механизми на мозъка. 
ЗА НАД 25 ГОДИНИ РАБОТА НЕ СА НАБЛЮДАВАНИ НИКАКВИ СТРАНИЧНИ И ВРЕДНИ ЕФЕКТИ.
Апаратурата е уникална по своята същност и ефективност. След сеанса в кръвта и ликвора неколкократно се увеличава съсдържанието на бета-ендорфин, което води до следните няколко основни ефекта:
• Нормализира обмяната на веществата на ниво клетка и хормоналния баланс
• Регенарация на тъканите
• Повишаване на имунната система
• Премахва стреса и хроничната умора и др.
ОСНОВНО ПРИЛОЖЕНИЕ:
• Кожни заболявания – дерматози, невродермити, акне, псориазис, общо оздравяване и подмладяване на кожата.
• Алергични заболявания – алергичен ринит, полинози, астма, астматичен бронхит
• Ендрокринологични заболявания – неинсулинозависим диабет – нормализира стойността на кръвната захар
• Инсулинозависим диабет – намалява дозата
• Повлиява нередовния цикъл и предменструалния синдром
• Психофизиологични заболявания – страхова невроза, тревожност, депресия, стрес, неспокойни (хиперактивни деца), заекване
• Хронична умора, тонизиране след напрегнато ежедневие
• Подобрява потенстността

Център за красота и здраве Арлиа

 

Маникюр и педикюр

Маникюрът отдавна се превърна в неделима част от външния ни вид и се повлиява от цвета и вида на дрехите ни. Поддръжката на ноктите говори много за една жена. Независимо дали ще се спрете на класически френски маникюр или пък на ефектни декорации, изграждане с гел – от нас ще си тръгнете с настроение и самочувствие. Здравето на ноктите е много важно, както и красотата им. Не пренебрегвайте тази важна подробност от тоалета си и се оставете в ръцете на професионалистите ни. В студио за красота Арлиа, изпипваме всеки детайл на Вашите нокти. Поглезете се с красив маникюр, подходящ за всеки повод.

Ценоразпис:

-Маникюр с гел лак - 15.00 лв.

- Изграждане - 40.00 лв.

- Поправка - 20.00 лв.

- Педикюр с гел лак - 15.00 лв.

- Спа педикюр - 30.00 лв.

Карта