Аварийно отстраняване на течове

  • Аварийно отстраняване на течове

    Ремонт на парно, частична подмяна на щрангове без заварки по нова, революционна технология.

Аварийно отстраняване на течове

Аварийно отстраняване на течове София

Аварийно отстраняване/преустановяване, ликвидиране, премахване / на течове, ремонт на парно, частична подмяна на щрангове без заварки по нова, революционна технология.

Заварките са най-слабото място и скоро протичат пак. Експресно, работим и презпочивните дни.

Монтирам обезвъздушители на стари чугунени и панелни радиатори. Това е задължително условие за нормалната работа на радиаторите. Ако липсват такива, радиаторите са полустудени, особено тези, които са захранени едно - странно /а не диагонално/.

Електроповреди /ел. повреди /, ел. услуги, ел. ремонти - по домове, офиси, заведения, пекарни - София

Отстраняване на електроповреди, доизграждане и подмяна на ел инсталации при извършване на ремонтни дейности, направа на допълнителна електроинсталация за контакти над плот, за климатици, хладилници, печки, монтаж и ремонт на електромери, инсталация на вградени електроуреди, ремонт и подмяна на електрически уреди – бойлери, печки, ел. табла, ремонт и подмяна на прекъсвачи, превключватели, контакти и ключове, изграждане на допълнително осветление на кухненски шкафове, лунички, изграждане на допълнителни гнезда за ел контакти и всякакви други ел. услуги без ремонт на електроника доколкото присъства в някои електроуреди

ВиК услуги, ремонти за бита, офиса, заведения, малки производства и др.

Вик ремонти - откриване и отстраняване на течове, смяна или изграждане на водопровод на ново и старо строителство, монтаж на смесители, водомери, мивки, бидета, моноблокове, аксесоари за баня и др.

Ремонт на отоплителни инсталации /парно/

Експресен ремонт на вентилации, аспирации, абсорбатори за малки заведения, складове магазини, почистване, измиване на омазнени вентилатори -  тънки цени. За София и Перник

Галерия