Автошкола Експрес В

  • Автошкола Експрес В

    Автошкола Експрес В

    Ви предлага обучение съобразено с най-новите европейски изисквания и стандарти. Автошколата разполага с модерни кабинети оборудвани с всички необходими материали за провеждане на учебния процес...

Автошкола Експрес В

Автошкола Експрес В

Учебен център   Ви предлага обучение съобразено с най-новите европейски изисквания и стандарти. Автошколата разполага с модерни кабинети оборудвани с всички необходими материали за провеждане на учебния процес.

Автомобилите в автошкола  са актуални към днешния ден. Ние Ви предоставяме правото да си изберете един от тях в зависимост от Вашите препочитания. Всички автомобили са оборудвани с допълнителни педали отдясно и допълнителни пътепоказатели за инструктора, които спомагат за сигурността Ви по време на управление.

Възстановяване на отнети точки

Автошколата възстановява отнети точки чрез допълнително обучение.Веднъж годишно водачите на МПС могат да възстановяват до 1/3 от лимита, т.е. не повече от 13 контролни точки. За целта трябва да преминат курс, който АВТОШКОЛА „Експрес В“, провежда всяка събота, в рамките на шест учебни часа. В курса могат да бъдат включени само курсисти, за които е минала повече от 1 година от последното възстановяване, нямат неплатени глоби, по изтекли актове и нямат не връчени наказателни постановления.