При нас ще получите ПЕРФЕКТНО качество на конкурентни цени. Тъй като сме специализирани в алуминиевите парапети за нас от голямо значение е бързината, с която изпълняваме обектите без това да оказва влияние на качеството.
За нас
При нас ще получите високо качество бързо изпълнение на обекта супер модерна визия и завършен вид на вашата сграда. Цените ни на алуминиевите парапети са високо конкурентни.

BAROS

"БАРОС" ЕООД работи изключително и само с високо- качествени материали. Сертификатите ни са гарант за произхода на материала! Тръбите и аксесоарите необходими за направата на парапет са с покритие от 14 микрона лъскава елуксация. Външните атмосферни влияния НЕ оказват никакво негативно влияние на повърхността, на пример – ръжда, потъмняване и т.н. Предимства на алуминия – не ръждясва,не променя цвета си,уникални цветове,висока здравина,супер лесна подръжка,дълъг живот.


Профилите и аксесоарите, с който се сглобяват алуминиевите парапети са: тръба фи 40 за вертикални колони,тръба фи 50 за ръкохватка,тръба фи 16 (струна) за пълнеж на парапета;
За Вас ние се постарахме да измислим нови моделни от алуминий, който никак не отстъпват на най-луксозните парапети.
Барос ЕООД - алуминиеви парапети за стълбища