Булрейл ЕООД   ( Visit Website )

Изделията от ковано желязо придават на външните и вътрешни пространства красота, романтика, уют и носят очарованието на отминалите векове и духа на аристократизма.

Фирма Булрейл ЕООД  проектира, изработва и монтира изделия от ковано и профилно  желязо за екстериорно  и интериорно обзавеждане  на частни домове, вили, офиси, хотели. Фирмата работи изключително с индивидуални проекти, гарантиращи уникалност на клиентите, но разполага и с богата гама от готови оригинални решения, съобразени със съвременните тенденции в интериорния и екстериорния дизайн.

През последните години Булрейл ЕООД  специализира в изграждането на големи метални конструкции - промишлени халета, складове, павилиони, закрити и открити пазари  и други. Фирмата е вносител на термоизолационни сандвич панели с  оптимални  качествени характеристики и естетичен външен вид.

 

Булрейл ЕООД залага на високото качество и сигурност на изделията и конструкциите си, като използваните материали притежават всички необходими сертификати за произход и съответствие. Зад доброто име на фирмата стоят конкурентни цени, спазени срокове, коректност и лоялност към клиента.

Услуги

Булрейл ЕООД специализира в дизайна, проектирането, изработката и монтажа на  огради, врати, портали, стълбищни и терасни парапети, парапети около басейни, решетки, тенти, рекламни пана и табели, противопожарни стълби за частни и обществени сгради и хотели. Оградите, парапетите, порталите и другите изделия могат да бъдат изпълнени както от ковано, така  и от черно и профилно желязо. Порталите и дворните врати се  изработват и монтират с механично, или с автоматично отваряне, в зависимост от желанията на инвеститора.Фирмата изработва уникати по идея на клиента.

Булрейл ЕООД участва в изграждането на детски и спортни площадки, футболни игрища, тенис кортове, като изработва изцяло оградните съоръжения, мобилни трибуни, осветителни електрически стълбове, футболни врати, баскетболни кошове, волейболни колове и всичко останало, необходимо за оборудването на подобен род обекти.
Оградите, електрическите стълбове и съоръженията, изработени от Булрейл ЕООД отговарят на всички изисквания за сигурност, надеждност и на наложените европейски стандарти, като същевременно се открояват с естетичния си външен вид.
Фирмата изработва антипаркинг колчета, мостови и шосейни парапети, както и други видове охранителни оградни съоръжения.

Булрейл ЕООД изгражда  промишлени и индустриални халета, складове, офисни и други сгради с метални конструкции и облицовка от термоизолационни сандвич панели. Изпълнява павилиони и по-малки преместваеми обекти, отговарящи на всички зададени от клиента изисквания за функционалност и външен вид.

Фирмата предлага и за продажба термопанели на конкурентни цени.

Галерия

Булрейл ЕООД  Булрейл ЕООД  Булрейл ЕООД
     
Булрейл ЕООД  Булрейл ЕООД  Булрейл ЕООД
     
Булрейл ЕООД  Булрейл ЕООД  Булрейл ЕООД
     
Булрейл ЕООД  Булрейл ЕООД  Булрейл ЕООД

Тази фирма е регистрирана в следните категории:

Булрейл ЕООД
Булрейл ЕООД
0888/ 830 778, 0898/ 754 922
 Ковано желязо
Бургас, Пром. зона  Меден Рудник
bulrail@mail.bg

Булрейл ЕООД

Независимо от стила на изпълнение на обектите порталите, парапетите  и оградите от ковано желязо се вписват уникално във визията, както на семейни къщи и вили, така и на  модерни жилищни и обществени сгради.
Изделията от  ковано  желязо в интериора и екстериора  се съчетават в неповторими комбинации с други  материали -  камък, бетон, дърво, стъкло, керамика и други. Те са са здрави, солидни и на практика вечни.