ЕТ Деметра- Николай Николов   ( Visit Website )

За 15-години на пазара, сме в състояние да ви уверим, че няма нещо което да не сме в състояние да ви доставим. Дългогодишното парнъорство с Холандски фирми ни е направило желан партнъор за много от тях. В рамките на работният ден можем да ви дадем цена, размер, срок на доставка до нашите обекти или директно до вашият обект, без значение дали става дума за интериорни или екстериорни растения. Популярната система за работа он-лайн ни позволява по всяко време на денонощието да правим справки и да купуваме. Някои наши български контрагенти влизат с нашите пароли и купуват директно от Холандия. Ние ви предлагаме сътрудничество при което всичко е ясно – цената в Холандия, транспортни разходи, снимков материал на това което купувате, комисионни. Вие имате избор да си поръчвате директно, както и да знаете какво ще ви струва предварително. Времето за доставка от Холандия е между 3 и 7 работни дни.

С редица чужди фирми oт Холандия, Белгия, Германия, Италия, Полша, Гърция, Испания , Съединените щати, Япония, Тайланд, сме постигнали нива на работа, които ни позволяват да предложим наистина атрактивни цени, както за растителност, така и за керамика, ПВЦ саксии, работни контейнери, торф, материали за производство, разсади за дървета, цветя и храсти, луковици както хоби,така и професионални.

От тази година можем да ви предложим и оранжерии, както и пълното оборудване за тях, с изключително ясни правила на работа, консултации, включително и помощ при разработване на проекти по евро фондове.

 

От 2003г. е представител на HUNTER(автоматизирани поливни системи) - за североизточна България и създава свои представителства в Каварна, Добрич, Силистра, Горна Оряховица.
През 2003г. започва внос на декоративни растения и керамични саксии от Полша.
От 2005г. е дистрибутор на Алма-либре, Гърция – работни саксии от пластмаса.

От 2006г. е официален Представител за България на POLNIX spj, най-крупната фирма в Европа за производство и търговия с керамични саксии.
2006г. е регистрирана в Камара на Инжинерите в Инвестиционното Проектиране КИИП с пълна проектантска правоспособност рег.N.07985, с над 400 одобрени проекта от Община Варна. Член на КАБ/Камара на Архитектите в България/2009г.рег ном.03885, с пълна проектантска правоспособност.

2007г. внос на торф и торфени субрати на Словенската фирма AGROS-CZ
2007г. внос на градинско осветление 12V на холандската фирма TECHMAR
2008г. внос на охладителни водни системина италианската фирма Perfect Cool
2009г. Разработва Градински център Деметра - на 15 000 м2 с над 5000 артикула на склад

През 2003г. е регистрирана Деметра Флауърз ЕООД със същият собственик като фирма за търговия на дребно с продуктите на ЕТ Деметра, стопанисваща 3 магазина на територията на Варна.
Участия в множество панаирни изложения като: Трите ключа, Флориада, Панаир на туризма и свободното време, Цветна пролет–Албена, Флора Бургас.
Фирмата разполага със собствени транспортни средства за разносна търговия.

 

Галерия

ЕТ Деметра- Николай Николов  ЕТ Деметра- Николай Николов  ЕТ Деметра- Николай Николов
     
ЕТ Деметра- Николай Николов  ЕТ Деметра- Николай Николов  ЕТ Деметра- Николай Николов
     
ЕТ Деметра- Николай Николов  ЕТ Деметра- Николай Николов  ЕТ Деметра- Николай Николов
     
ЕТ Деметра- Николай Николов  ЕТ Деметра- Николай Николов  ЕТ Деметра- Николай Николов

Тази фирма е регистрирана в следните категории:

ЕТ Деметра- Николай Николов
ЕТ Деметра- Николай Николов
0
N/A
Озеленяване
...
N/A

Продукти

 • Дървета, декоративни овощни дървета, декоративни храсти, балконски и бордюрни цветя.

 • Пълна гама от керамични саксии на полският производител Polnix Spj.

 • Богат набор от семена за цветя и зеленчукови, органични торове, стимуланти за растителност.

 • Чугунени саксии и статуетки, градинска мебел, парапети и огради от ковано желязо.

 • Поливни системи, градинско осветление, помпи и водни ефекти за градински езера, професионални фонтани.