DIMEX RENT A CAR
BULGARIA

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Добре дошли на нашата страница

КОНТАКТИ

 

За контакти

Адрес: Варна, България, ул. "Св. Св. Кирил и Методий" 159А

Телефон/Факс: + 359 52 373 555

Мобилен: Варна, България, ул. "Св. Св. Кирил и Методий" 159А

Web: www.rentdimexcar.com

 

За DIMEX RENT A CAR България

 

За удобното и приятно пътуване на своите клиенти DIMEX RENT A CAR България се грижи от 1998 година. Фирмата е със седалище България, Варна, ул. Кирил и Методий" 159 А. Основни дейности на фирмата са отдаване автомобили под наем и авторемонтни услуги, като има на разположение собствен сервиз и отлично подготвени специалисти. Основни цели и приоритети на фирмата са сигурността на пътниците и надеждността на автомобилите, като същевременно с това DIMEX RENT A CAR България винаги се грижи за задоволяване потребностите и нуждите на клиентите си от страната и чужбина.

За да наемете автомобил от DIMEX RENT A CAR България е достатъчно да притежавате необходимите документи и да се свържете с нас по телефона или да заявите желания автомобил през интернет сайта. Резервираният автомобил ще бъде доставен на удобно за вас място в посочен от вас час, така че да ви спестим максимално време и формалности.

Ние имаме готовност да изпълним вашите конкретни потребности от допълнително оборудване на автомобила, както и да ви предоставим шофьор на разположение.

Предлаганите от нас автомобили са с платени пътни данъци и такси и са застраховани с пълно Автокаско – за автомобила и пътниците в него.

Постоянните ни клиенти ползват преференциални цени за наем и обслужване на автомобила. Станете и вие един от тях!

SEAT IBIZA 1.4i - PETROL
2-7 дни :  €23

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player