DIMEX RENT A CAR
BULGARIA

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Добре дошли на нашата страница

УСЛОВИЯ ЗА НАВМАНВ НА АВТОМОБИЛ

 

КАКВО Е НЕОБХОДИМО ЗА НАЕМАНЕ НА АВТОМОБИЛ?

 

При наемане на автомобила е необходимо да се представят валидно свидетелство за правоуправление и документ за самоличност. Автомобилът може да бъде управляван само от лицето, подписало договора, като минималната възраст е 23 години или по преценка на служителя на фирмата.

Форма на плащане

 

Плащанията се извършват в брой, с кредитна карта или по сметка на фирмата при наемане на автомобила. Депозитът зависи от класа на колата и се връща на клиента при изправното връщане на автомобила.

Гориво

Стойността на горивото не се включва в цената на наема. Автомобилът се предоставя с пълен резервоар и се връща с пълен резервоар. Ако клиетът върне автомобила с незареден резервоар, на място се заплаща стойността на горивото + 10 лв. такса обслужване.

Цени за наем на ден

Дневните такси са разчетени на 24-часов период, считано от часа на наемане. Допълнителните часове се заплащат както следва:

До 1 час – безплатно

До 4 часа – половин дневна такса

Над 4 часа – пълна такса

Приемане и предаване на автомобила

Приемането и предаването на автомобила става в офиса на фирмата в предварително уточнено място, удобно за клиента. Тарифите за доставка и връщане на автомобила от друго населено място в едната посока са както следва:

Летище Варна – безплатно

Златни пясъци, Св. Константин – 5 евро

Албена, Балчик – 20 евро

Бургас – 40 евро

Пловдив – 60 евро

София – 100 евро

Задължителна застраховка

Включва се пълна застраховка на автомобила и местата в него. При повреда, загуба, пожар или кражба отговорността се поема от наемодателя във всички случаи с изключение на:

управление на автомобила под влияние на алкохол или други опиати

умишлено невнимание

повреда по гумите, непричинена от пожар или катастрофа

повреда по долната повърхност на автомобила

Цени и автомобили

Цената за наемане на автомобил от DIMEX RENT A CAR България е с включено ДДС и без допълнителни такси. Всички застраховки са включени в цената. Автомобилите са с неограничен пробег. DIMEX RENT A CAR България предоставя с отстъпка автомобили за по-дълъг период от време и на редовните си клиенти.

SEAT IBIZA 1.4i - PETROL
2-7 дни :  €23

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player