Автосервиз Дионас

  • Автосервиз Дионас

    LPG TECH

    е полска фирма, която може да се конкурира по качество с големи италиански марки за автогазови системи . Те произвеждат компютърни контролери от различни класове, което позволява да се направят подходящи конфигурации за всеки един автомобил.

Автосервиз Дионас

Автосервиз Дионас

Защо да предпочетем LPG TECH пред другите марки газови инжекциони.

Газов инжекцион от ново поколение

LPG TECH /газов инжекцион/ е полска фирма, която може да се конкурира по качество с големи италиански марки за автогазови системи . Те произвеждат компютърни контролери от различни класове, което позволява да се направят подходящи конфигурации за всеки един автомобил. Икономичният вариант на системата е перфeктно разработен и много добрата му цена, в никакъв случай  не е за сметка на качеството.

1.Той е оборудван с автоадаптация (система за автоматична корекция).

2. Аутокалибрация

3. Два режима на програмиране TECH и STANDART

Софтуерът има още куп опции, които позволяват лесна и прецизна настройка газовата уредба.  LPG TECH системите работят много добре, както на пропан бутан, така и на  метан. Високият клас има няколко допълнителни екстри:  добавени са OBD опции, които позволяват да се направи комуникация с бензиновия  компютър, за да се набюдават данни в реално време и кодове за грешки. Също така могат да бъдат и изтривани грешки от бензиновия  компютър. OBD функцията позволява друг метод на адаптиране -  OBD Adaptation. Това прави тази електроника много удобна и гъвкава при монтаж . Тези системи са много лесни и достъпни за тези които ги монтират.  А за тези, които искат да си настройват всичко ръчно има и такъв  режим. Производителят също предлага няколко модела инжектори. Това са:

VALTEK - стандартни инжектори, които се използват масово при монтажа на газови уредби със съпротивление 3 ома, работно време 3 мс, време на затваряне  1,8 мс,  максимално налягане  6  бара. 

DRAGON -   съпротивление е 2 ома, работно време  1,9  мс, време на затваряне  0,9 мс, максимално налягане 6  бара.  Това са инжектори от ново поколение, които работят много по - прецизно и точно.

LPG TECH е единствената система, която има и приложение за телефон с ANDROID. Благодарение на това може да настройвате газовия инжекцион през телефона.

Автосервиз Дионас

Услуги

  • Ремонт на Газови инжекциони
  • Ремонт на автоматични скоростни кутии
  • Реставрация на стари автомобили

Карта