Домашен уют, грижи и спокойствие!

Дом за стари хора Уют разполага със страхотна гледка към София и Витоша. Стаите са със всички необходими мебели. Дворът е перфектно поддържан с много цветя, зеленина и борове. Санитарно-хигиените условия са на много високо ниво.

Добре дошли на нашата страница!

Дом за стари хора Уют разполага със страхотна гледка към София и Витоша. Стаите са със всички необходими мебели.

Дом за стари хора Уют

Домашен уют, грижи и спокойствие!

Дом за стари хора Уют разполага със страхотна гледка към София и Витоша. Стаите са със всички необходими мебели. Дворът е перфектно поддържан с много цветя, зеленина и борове. Санитарно-хигиените условия са на много високо ниво. Има локално парно отопление, камина, пералнo помещениe, сушилня, топла вода и помощни средства за предвиждане при необходимост. В дома има антидекубитани дюшеци и проходилки и други помощни медицински уреди.

Предлагаме и допълнителни услуги като библиотека, фризьор и бръснар, шивашки услуги, помощ в поддържането на личната хигиена.
Домът има 24 часа медицинско обслужване и грижи, консултации от лекар-отдинатор, психологична и психиатрична помощ, хирург, невролог, медицинска лаборатория, диетично хранене по избор.
Разполагаме със специализирани специалисти, които наблюдават и следят получаването на необходимите медикаменти по определената схема.

 

Виж Още

Настаняване

Условия за настаняване в дом.

Настаняването се осъществява след сключване на договор за услуги. След разговор с близките на домуващия се съставя индивидуален план за неговия престой. Копие от документ за самоличност. Копие от решение за ТЕЛК и епикриза /ако има такива/.

Виж още

Услуги

Социалните услуги в дома са:

Медицинска и социална рехабилитация

Контакти с близките и семейството

Социална подкрепа

Виж още

Контакти

Дома за стари хора Уют, гр. София, кв. Драгалевци