Домис ЕООД   ( Visit Website )

Домис ЕООД

Доверявайки се на нас, вие печелите удобството да бъдете винаги навременно и добре обслужени, да получите всичко, което ви е необходимо в сферата на продуктите за еднократна употреба, да имате най- съвременни технологични идеи и решения.

Презентация

НЕ ХВЪРЛЯЙТЕ ПАРИ НА ВЯТЪРА. НАМАЛЕТЕ ТОПЛИННИТЕ ЗАГУБИ НА ЖИЛИЩЕТО И СПЕСТЕТЕ ДО 30%

Фирмата предлага PVC и алуминиева дограма, различни видове щори, комарници, гаражни врати.

Доверявайки се на нас, вие печелите удобството да бъдете винаги навременно и добре обслужени, да получите всичко, което ви е необходимо в сферата на продуктите за еднократна употреба, да имате най- съвременни технологични идеи и решения.

 

АЛУМИНИЕВА ДОГРАМА

АЛУМИНИЯТ е подходящ материал за изработка на прозорци, витрини (с голяма площ на остъкляване), входни врати, вътрешни преградни стени. Алуминиевите профили се делят на две групи:

с прекъснат термомост

Тъй като алуминият има добра топлопроводимост, за външно остъкляване се използват алуминиеви профили с прекъснат термомост. При тях вътрешната и външната част на профила са разделени чрез полиамид или политермид, за да се прекъсне топлинния поток и да се осигури по-добра топлоизолация. Такива профили често се използват за жилищни и административни сгради, и търговски обекти.

без прекъснат термомост

Алуминиевите профили без прекъснат термомост са подходящи за изработка на преградни стени и други вътрешни конструкции.

 

PVC ДОГРАМА

Характеристики на PVC дограма

PVC прозорците притежават редица преимущества. Благодарение на превъзходното уплътняване, както и на херметичността на стъклопакета тези прозорци прекрасно защитават от студ, шум и прах; екологично чисти са; удобни и лесни са за експлоатация; лесно се подържат и дълго съхраняват добрият си външен вид.
Поливинилхлоридът - PVC - е вид синтетичен полимер, който зае полагащото му се място на пазара за прозорци със своите изключителни топло и шумо изолационни качества.

Устойчивост на климатичните въздействия

Във връзка с продължителния срок на експлоатация и свързаните с това продължителни въздействия на слънчеви лъчи, ветрово натоварване и дъжд, особено внимание се отделя за обезпечаване на голяма устойчивост срещу тези влияния. Издръжливостта на твърдото PVC зависи от редица фактори.

 

 

Стъклопакети

Стъклопакетът е конструкция от две или повече стъкла, между които има въздушна междина, осъществена с различни по размер дистанционери и затворена херметично.
Добрият стъклопакет трябва да е двубариерен. Едната бариера е бутилът положен от двете страни на дистанционера, а втората е силиконът, полисулфидът или тиоколът, запълващи разстоянието между стъклата и дистанционера. В изправният стъклопакет не може да проникне вода отвън, а затворената вътре влага заедно с въздуха при изработката му се поглъща от молекулното сито, с което е напълнен дистанционера. По този начин между стъклата не може да се образува кондензат.

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Домис ЕООД
Домис ЕООД
0N/A
N/A
Дограма 
гр. Перник,

N/A

Видове стъкла

Флоатно стъкло. Това стъкло се произвежда като разтопената стъклена маса се излива върху разтопено олово, следствие на което след охлаждането му се получава идеално гладка повърхност без никакви опитически изкривявания. В съвременното производство на стъкла този вид е най – разпространен.

 

Закалено стъкло. Стъкло, подложено на специална обработка която му осигурява:
- повишена здравина при удар и пад на температурите;
- при разрушаване се надробява на малки, безопасни парченца без остри ръбове.

 

Триплекс. Ламинирано стъкло. Настоящият хай тек в света на стъклата - представлява два или повече слепени със  специална смола или фолио листа стъкло. Най-очевидните плюсове на това стъкло:
- при разрушаване стъклото остава залепено за смолата или фолиото. В защитен план - при взлом или вандализъм по-добра защита трудно може да се намери. Шумоизолационните качества са много добри. Поради ососбеността на конструкцията триплекса практически не резонира.

- ламината предпазва от ултравиолетовите лъчи, което на практика предпазва всички предмети в помещението от тяхното въздействие.

 

Нискоемисионно стъкло. Това е стъкло с покритие от йонизиран слой  благородни метали, което отразява дълговълновия спектър на инфрачервените лъчи и съответно топлината от уредите за отопление или климатизация остава в помещението. Наред с това то не може да отрази късите вълни от спектъра, което позволява на светлината да преминава свободно.

 

Слънцезащитно стъкло. От името се разбира за какво става дума. Тази защита се осъществява по два начина - стъклото или се оцветява в масата си (цветно), или на повърността му се нанася отражателно покритие (стопсол).

 

Армирано стъкло. Стъкло с метална мрежа, пожаро и удароустойчиво. При счупване обикновенно мрежата го държи. Даже повредено не дава на огъня да се разпространи.