Електроапаратура ЕООД   ( Visit Website )

ЕЛЕКТРОАПАРАТУРА ЕООД е създадено през 1991 г. със седалище с. Ковачевец, обл.Търговищка /североизточната част на Република България/. Дружеството е наследник на двадесет годишните традиции на завода за електроапаратура ЗЕА Димитър Благоев към ДСО Елпром и ДСО Металхим.

В общата производствена структура около 45 - 50% от продукцията се категоризира като специално производство с предназначение да обслужва отбранителната промишленост. Останалият дял от производството на Електроапаратура ЕООД е насочен към резервни части за битови електроуреди /терморегулатори за електрически бойлери, подови отопления, радиатори, юти
и, фритюрници и др./, центробежен разединител за еднофазни асинхронни електродвигатели, възли за електрокари, електротелфери, мотокари /КОВ - ключ оперативна верига, КБМ - ключ блокировъчен, КИ - гама крайни изключватели за телфери/ и други изделия, с оглед наличната материално - производствена база в дружеството.

Електроапартура ЕООД - с. Ковачевец е със сертифицирана система за управление на качеството, съответстваща на изискванията на ISO 9001:2000 и AQAP 2110.

Традициите в посочните сфери са показател за доброто име и професионалния опит на ръководството, работниците и служителите на Електроапаратура ЕООД.


Тази фирма е регестрирана в следните категории:

Електроапаратура ЕООД
Електроапаратура ЕООД
0886/ 50 65 95
www.elap.bg
обл.Търговище, с.Ковачевец
Mar 20, 2011 09:09:26