Борба с вредители

ЕЛО Пест Контрол ООД

Ще ви избави от проблемите с гадините, които ви притесняват в къщи, в офиса или на двора.

За нас

ЕЛО Пест Контрол ще ви избави от проблемите с гадините, които ви притесняват в къщи, в офиса или на двора

ЕЛО Пест Контрол ООД

ЕЛО Пест Контрол ООД е компания специализирана в контрола на вредители. Регистрирани сме в Министерство на здравеопазването и притежаваме необходимите документи за извършване на ДДД (Дезинфекция, Дезинсекция и Дератизация) мероприятия на територията на страната. В дейността си се стремим към дискретност, максимална ефективност, на първо място с грижа за здравето на хората и домашните любимци. Даваме гаранции за качествено извършени обработки.

Контакти

0898 417 300

Услуги

Екипът ни е малък, но лично ангажиран с дейността на ЕЛО. С времето отношенията ни надхвърлят обикновеното партньорство и клиентите стават наши приятели.

Входове и мазета

Извършваме обработки срещу хлебарки и бълхи с електрическа машина на мазета, абонатни, тавани. Опръскваме и общи части, площадки и стълбища на входове. Обработваме срещу гризачи мазета и тавани.

Заведения

Договори с ежемесечни посещения. Пълна гаранционна защита- всички обработки са включени в месечната такса. Обработки на кухни, салон и летни градини против мухи и комари.

Производства

Абонаментни договори- различен брой платени посещения годишно- според спецификата на обекта. Гаранция за отстраняване на проблемите.