Мострена зала Габриела   ( Visit Website )

В мострена зала “Габриела” винаги можете да получите професионален съвет и няколко варианта за декориране на вашите прозорци!

         Мострена зала Габриела предлага пълен комплекс услуги, свързани с оформлението на прозорците.
         Ние обслужваме реалните потребности на клиентите, за които са важни функционалността на моделите, качеството на изпълнение и стиловото съответствие на интериора!
         Предлагаме ви конкурентни цени, гъвкава система и индивидуален подход към всеки клиент.
         При избора на щори и пердета не трябва да забравяме едно важно правило: те трябва добре да се открояват и денем и нощем. Затова по-добре е да поканите наш представител с мостри на платове да ви консултира на място и да оформи поръчката ви.

Продукти

         Пердетата са онзи детайл в интериора на дома ни, който допринася за добро настроение и домашен уют.
         Избора на завеси, като правило – това е последният, завършващ щрих в оформлението на интериора. И както практиката показва – един от най-важните!

 

         Корнизът е задължителен елемент за декора на прозореца!
         Ние можем да ви предложим различни конструктивни решения в използването на корнизите, като им придадем необходимата форма и идеално съответствие с вашия интериор.
         Изработваме и корнизи с ъглови и овални форми по желание на клиента.

         Можем да ви предложим:
          - метални корнизи
          - дървени корнизи
          - корнизи за баня

 

         Придвижването на пердетата не винаги е лесна работа. Затова при нас ще намерите корнизни системи за леко и удобно управление на завесите.

         Вътрешните щори заемат важно място при обзавеждането или смяната на интериора на жилището. Огромният им асортимент, широките възможности за монтаж и безкрайната гама от цветове и десени ги правят универсално средство за слънцезащита.

Най-популярни и често използвани са:
- хоризонталните щори
- вертикални щори
- роло щори
- римски щори
- щори тип „Японска стена”


         В мострена зала Габриела може да намерите луксозни спални комплекти с марката Le Vele, Sisley, Benetton. Произведени от 100% памучен сатен за вашият уют и комфорт. Това е най-високият клас сред тъканите за спално бельо. Тъканта е характерна със специфична мекота и нежност.

 

         Покривалата на спалнята са особено важни за стаята, тъй като техният цвят и модел ще определят голяма част от стила й.

При нас ще намерите и:
- дамаски
- одеала
- шалтета
- ресни за аранжировка и др.

 

Украси

     
     
     

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:Мострена зала Габриела
Мострена зала Габриела
052 / 602 354 ; 0896/ 646 474
гр. Варна 9000, бул. Съборни 9

Аксесоари

Мострена зала Габриела

 

В мострена зала Габриела може да се впечатлите и от декоративните френски аксесоари за пердета – шноли, различни видове и цветове магнити, пискюли, а за по-романтичните натури – рози за захващане на завесите.

 

Тапети и фототапети

Мострена зала Габриела

Изживявайки своя ренесанс, тапетите се завръщат с модерно звучене, което би задоволило и най претенциозният вкус. Тапетите и стикерите са голям хит в интериорния дизайн в момента. Модерните тапети се правят от нови ексклузивни материали с всякакви десени и релефи и възможности за комбинации. Те внасят неповторим уют и топлина в дома, добавят стил и класа на скучното помещение, внушават настроения, притежават силата да създават зрителна измама за размера на стаята и най-важното – придават индивидуализъм на Вашия дом.

 

Мострена зала Габриела