Гостилница Чифлика

  • Гостилница Чифлика

    Гостилница Чифлика

    Предоставяме Ви богато меню разнообразна и модерна кухня задоволяваща всеки изискан вкус на достъпни цени.

Гостилница Чифлика

Гостилница Чифлика

Уважаеми приятели заповядайте в Гостилница Чифлика. Предоставяме Ви богато меню разнообразна и модерна кухня задоволяваща всеки изискан вкус на достъпни цени. Весело настроение с Оркестър "Бургаски Ритми" със специалното участие на невероятният и неповторим Пламен Андреев - ПАМЕЛА . В Гостилница "Чифлика" започват тематични вечери- вечер на Странджанската народна музика, вечер на Тракийската народна музика, вечер на Гръцката музика и т.н. както и за любителите на българските народни танци забавни ХОРОТЕКИ. За целта ще бъдат поканени специални гости и звезди от съответният стил музика. За резервации, срещи или организиране на специални вечери заповядайте на място в Гостилница”Чифлика” или позвънете на телефони: 0898 751 193 или 0894 866 781.

Гостилница ”Чифлика” се намира в гр.Бургас к/с „Изгрев” парк „Изгрев” до спортен комплекс –„Изгрев” При организиране на по големи банкети, купони или сбирки има и изненади награди както и отстъпки, може да си организирате и тренировките при нас с предварителна договорка със управителя на заведението.За Вашата  сватба,кръщене, рожден ден, фирмено парти, или просто да похапнете нещо вкусно, заповядайте в Гостилница "Чифлика". Разполагаме със 100 места в основната зала и 40 места в малка зала.Кухнята на механата предлага: наред с българските ястия и някой нестандартни хрумвания на нашите готвачи, с примес от европейската, турска,  гръцка и циганска кухня.Изключително богат е асортиментът от салати, предястия, пилешко и свинско месо, риба, сачове, шашлици, шашлъци специалитет "Бохча" специалитети приготвени в керамично "Бакърче" има бакърчета за двама, трима, петима, седмина и за цяла дружина.

Гостилница "Чифлика" ще си припомните бабините гозби, туршиики и специалитети както и много десерти.

Заповядайте в "Чифлика", за да отпразнувате своя празник. За вашето добро настроение ще се погрижи оркестър "Бургаски ритми"

Карта