ДУО ИНВЕСТ ООД - Продукти

 

Гъвкави връзки

 

Гъвкавите връзки представляват подходящо решение за връзка с водопроводната мрежа. Самата връзка представлява нетоксичен каучуков маркуч оплетен с неръждаема метална оплетка, с кербовани накрайници в зависимост от вида на самата връзка. Използват се за връзка на бойлери, бидета, моноблокове, батерии и кафе машини с водопроводната мрежа. Подходящи са за ползване при топла и при студена вода. Не се отделят вредни частици и през тях може да преминава питейна вода. Можем да произвеждаме връзки с дължина и накрайници по желание на клиента, както и да кербоваме нестандартни накрайници. Всичките продукти се произвеждат при въведена система за самоконтрол и отговарят на изискванията на сертифициращия орган.

 

Гевкави връзки за перални

Маркуч за права вода за пералня. Това е продукт, който е свързан с производството на гъвкавите връзки.Вътрешният му диаметър е по-голям за повече дебит.Има вътрешно оребрение, което го прави издръжлив при пречупване и огъване.

 

Шлаух за душ

Това е най-новият ни продукт. Всеки се е сблъсквал с пръскащия навсякъде вода шлаух за душ. Купувал е нови и ги е сменял отново
след две седмици. Нашият продукт има вътрешна оплетка на вътрешния маркуч което му позволява да издържа по голям дебит на водата, а също така да бъде по издръжлив при нагряването от преминаващата топла вода. За по голяма здравина накрайниците също са кербовани към маркуча, което не му позволява да се къса на най-слабото място на шлауха.