Хан Войводите - Казанлък   ( Visit Website )

Добре дошли в Хан “Войводите” - Казанлък

Хан "Войводите" е създаден през 1997 г..Уютен,топъл и съхраняващбългарската традиция,хан "Войводите" е място за ценители на истинската жива музика,и точно поради тази причина тук няма случайни посетители.Предлагат се разнообразни специалитети и за най-изискания вкус,както и разнообразни вина и напитки,на цени и качество,които ще ви изненадат приятно.Хан "Войводите' разполага със 100 места,4 камини и градина за прохладното лято.За вашето добро настроение ще се грижи оркестър "Войводи" като репертоар на групата са песни от българската световна хит сцени.Самият виртуоз наречен още Краля на кларинета-Иво Папазов често свири там и е главен ръководител на оркестър "Войводи".
На разположение на своите гости и гостите на гр.Казанлък хан"Войводи" предлага къща за гости"Войводите",състояща се от единични,двойни стаи и апаратаменти.

Самият виртуоз наречен още Краля на кларинета-Иво Папазов и народната певица Мария Карафизиева са кръстници на собствениците и откриватели на заведението.Те често гостуват в Ханът с оркестър "Тракия".Там са гостували и гостуват много звезди от бългаският фолклор.
На разположение на своите гости и гостите на гр.Казанлък хан"Войводи" предлага нощувки на атрактивни цени-15лв. на нощувка в къща за гости"Войводите",състояща се от единични,двойни стаи и апартаменти.Всяка една от стаите има самостоятелен санитарен възел,климатик,кабелна телевизия,безжичен интернет.

Галерия

Хан Войводите - Казанлък Хан Войводите - Казанлък Хан Войводите - Казанлък
     
Хан Войводите - Казанлък Хан Войводите - Казанлък Хан Войводите - Казанлък
     
Хан Войводите - Казанлък Хан Войводите - Казанлък Хан Войводите - Казанлък

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:

Хан Войводите - Казанлък
Хан Войводите - Казанлък
0431/88068 ,0896/ 764 782
N/A
Механи
гр. Казанлък,ул.Генерал Столетов 13

Хан “Войводите”

Предлага основно разнообразие в българската кухня – ястия на пещ, специалитет са чеверметата (по поръчка), барбекю и др. Ханът има живописна лятна градина. Цялостната обстановка напомня автентичен хан.