slider-1
Виж още Рамково фасадно скеле

Фасадното скеле е изработено от тръбна рамкова конструкция. Предназначено е да се използва при фасадни, ремонтни, вътрешни, изолационни и други строителни дейности.

slider-2
Виж още Хидравлични крикове

Компактна конструкция, малки размери, високо качество - това са основните предимства на универсалните хидравлични крикове на "Хидком" АД - гр. Оряхово.

slider-3
Виж още Мобилно вътрешно скеле

Мобилното вътрешно скеле се използва при довършителни строителни дейности: зидарски и бояджийски работи, монтаж на инсталации и други дейности, изискващи по-висока работна площадка.

  • Хидком АД, гр. Оряхово
  • Хидком АД - гр. Оряхово е правоприемник на Машиностроителен Завод "Дунав", основан през 1961 г. Дружеството се е утвърдило като единствен производител на хидравлични крикове и опори за полуремаркета в България.
    От 1999 г. в завода започва усвояване и производство на гама механични изделия, използвани в строителството.
    Дружеството има технически отдел с опит и възможности за разработване на техническа документация по задание или мостра на клиента.
    Продукцията ни се реализира главно на Западноевропейския пазар и е сертифицирана, съгласно европейските стандарти EN ISO 9001:2008 (DQS), EN ISO 9001:2008 (IQNet & DQS) и EN ISO 14001:2004.

web counter
web counter