Автошкола Милушев

 • Автошкола Милушев

  Автошкола Милушев

  РАЗПОЛАГАМЕ С 2 АВТОМОБИЛА: АВТОМАТИК –TOYOTA YARIS ХИБРИД и FORD FIESTA

 • Автошкола Милушев

  Автошкола Милушев

  РАЗПОЛАГАМЕ С 2 АВТОМОБИЛА: АВТОМАТИК –TOYOTA YARIS ХИБРИД и FORD FIESTA

Автошкола Милушев

Инструктор Николай Милушев

Инструктор Николай Милушев, завършил Технически Университет София и Магистратура във Варна. Дипломиран Магистър Инженер в областта на автомобилите и обучението на техните водачи. Очаква Ви млад, въоръжен с търпение и готов да даде целия професионализъм, на който е способен.

Автошкола Милушев

Условия

При записване за шофьорски курс, курсистите е необходимо да имат:

 • навършени 17 години и 9 месеца
 • копие на лична карта
 • копие на диплома за завършено образование (минимум основно)
 • снимка 3/4 см
Автошкола Милушев

Учебна база

 Всеки записал се на шофьорски курс получава учебни материали.

Теоретичното обучение се провежда в учебният кабинет на автошколата в гр. Варна , който е според изискванията за учебните центрове.

Теоретична подготовка

Обучението по теория се провежда в оборудван кабинет. Включва общо устройство на автомобила и безопасност на движението по пътищата.

 Обучението по теория се състои в решаване на изпитни листовки, коментиране на ситуациите от листовките, разясняване на закона за движение по пътищата, както и разглеждане на по-сложни ситуации, които могат да възникнат при шофирането на автомобила.

Практическа подготовка

 Тя включва запознаване на курсиста с автомобила. Овладяване на умения и придобиване на навици за безопасно шофиране при градски и извън градски условия.

Обръща се особено внимание на рискови ситуации, възникнали спонтанно при шофирането. Курсиста свиква с движението на пътя и на практика прилага усвоената теория. Научавате се да шофирате с увереност и внимание.

Практичното обучение се провежда на нов автомобил за практическо обуче в отлично техническо състояние, за да се гарантира спокойствието и комфорта на курсистите.

Обучението е съобразено с възможностите и свободното време на курсистите.

Автомобили

АВТОМОБИЛИ – 2 АВТОМОБИЛА

 • АВТОМАТИК –TOYOTA YARIS ХИБРИД 
 • FORD FIESTA