Касабов и Синове ЕООД
 
 
Фирма "Касабов и Синове" изработва парапети от модулна алуминиева система.

Парапет със стъкло

Парапет със стъкло

Алуминиевите парапети могат да бъдат изработени в комбинация със триплексно стъкло ...

ВИЖ ОЩЕ

С тръбен пълнеж

С тръбен пълнеж

Парапетите с тръбен пълнеж са особено подходящи
за стълбищни парапети...

ВИЖ ОЩЕ

По желание на клиента

По желание на клиента

Възможно е изпълнението на по-нестандартни модели, измислени от самите вас и с малка идея от нас.

ВИЖ ОЩЕ

Цени

Цени

Цената за 1 метър се формира според вида и броя на вложените материали ...

ВИЖ ОЩЕ

Монтаж

Sample Icon 1

Монтажът обикновено се извършва след полагането на настилките без риск от спукване на стъпалата или плочките.

>ВИЖ ОЩЕ

Алуминиевите парапети

Sample Icon 2

Алуминиевите парапети не изискват никаква подръжка освен елементарно забърсване....

>ВИЖ ОЩЕ

Касабов и Синове ЕООД

Фирма “Касабов и Синове” изработва парапети от модулна алуминиева система. Профилите са оцветени по метода на електрооксидацията с дебелина на покритието до 14 микрона, Основните цветове са: хром, титан, тъмно кафява оксидация, месинг. Възможно е също да се боядисат във всички цветове от каталога RAL, както и в цветове, имитиращи дърво - златен дъб, бук, орех, череша...

Парапетите или елементи от тях се използват навсякъде в сградата, както вън - за тераси и балкони, перила пред ниски прозорци, така и вътре -  за стълбища, преграждане на помещения, ръкохватки покрай стените. Можем също така да ги огъваме с минимален радиус на ръкохватката 65 см. Ръкохватка може да бъде и от неръждаема стомана. Съгласно изискванията вътрешната височина на парапетите за балкони, ложи, тераси и външни стълби трябва да бъде не по малка от 1,05 м и без хоризонтални елементи, а при височина над 20 м - не по ниска от 1,2 метра. Закрепванията се осъществяват посредством химически анкери на швейцарската фирма HILTI и издържат до 130 кг.

Триплексът се състои от две или повече слепени със смола листове стъкло, които при счупване остават в рамката, без риск от падане. Тръбният пълнеж е от алуминиева тръба ф16 мм, която се разполага хоризонтално или вертикално. Има и вариант с алуминиева решетка.

Монтажът обикновено се извършва след полагането на настилките без риск от спукване на стъпалата или плочките.
Алуминиевите парапети не изискват никаква подръжка освен елементарно забърсване.

 
sample image

Парапетите с тръбен пълнеж

sample image

Алуминиевите парапети могат да бъдат изработени в комбинация със триплексно стъкло в различни цветове - основните са кафяво, сиво, синьо, зелено, както и, разбира се, обикновено прозрачно стъкло. Използвайки различни по дебелина стъкла, цветът може да бъде по-блед или по-плътен. Стъклата може, също така, да се оцветят със специален лак, за да се впишат перфектно в архитектурата на сградата.

Всички стъкла може да бъдат и матирани цялостно или на тях да бъде изобразена шарка от нашия католог с над 13 000 модела или по ваш вкус и проект, както и лого на фирма, заведение, хотел и т.н. За пълнеж използваме също и поликарбонат и плексиглас, които, освен много голяма здравина и нечупливост, дават и неограничен цветови избор, подходящи са за места, където има висок риск от счупване, както и там, където се налага огъване на самия пълнеж.Тъй като нямат хоризонтални елементи, парапетите със стъклен пълнеж са подходящи за тераси и балкони.

sample image

Контакти

гр.Пловдив,ул.Свети Климент 10
0895 948 143
0888 424 262
0898 202 888


web counter
web counter