Кръстеви – Н ООД  ( Visit Website )

Кръстеви – Н ООД

е малка, динамично развиваща се компания за производство на захарни изделия.Създадена е през 1995 година. Производството на захарни изделия се превръща в основна дейност на фирмата през 1998 година...

Презентация

Кръстеви – Н ООД

„Кръстеви – Н” ООД е малка, динамично развиваща се компания за производство на захарни изделия.Създадена е през 1995 година. Производството на захарни изделия се превръща в основна дейност на фирмата през 1998 година.

 

Продуктовата линия на компанията включва халва, желирани бонбони, желета с плодов вкус и пудинг.Изделията ни са познати на пазара в България, Румъния и Испания.

Мисия

Да съхраним традициите в производството на нашите изделия.

Да опазим рецептите си от съвременни подобрители.

Да работим според изискванията на европейското законодателство в областта на производството на безопасни храни.

Да предлагаме на клиентите си безкомпромисно качествени продукти.

Халва НУГА

Произвеждаме халва Нуга по стара традиционна рецепта без желиращи вещества и подобрители.Мека,фино-кристална маса с хрупкави печени фъстъци.
Разфасовка и опаковка

Нуга 40 гр - кутия с 36 броя
Нуга 100 гр - кутия с 20 броя


Халва МОЗАЙКА

Кафява халва с шоколадов вкус чудесно допълнен от вкуса на слънчогледов тахан и прясно изпечени фъстъци.Рецепта е създадена от нашите специалисти, и се приема с охота от клиентите ни.
Разфасовка и опаковка

Мозайка 40 гр - кутия с 36 броя
Мозайка 100 гр - кутия с 20 броя


Фруктови резанки

Желирани бонбони с Агар-агар/едно от най-полезните вещества на планетата/ с формата на портокалови и лимонови резенчета.Свеж цитрусов вкус.
Разфасовка и опаковка

Ктуия – 200гр – 20 бонбона
Кашон – 16 броя кутии


Според статистиката българската нация застарява, което е жалко.Казват, че това са любимите бонбони на бабите.........,но ние се радваме да можем да предложим на тези хора едно малко и вкусно удоволствие.Надяваме се, че и по-младото поколение ще открие предимствата на този вид бонбони сред множеството лъскави предложения на пазара.Желиращият агент използван при производството на бонбоните е Агар-агар и е сред най-полезните вещества на планетата."Агар-агар е малко водорасло, 100% естествено,обикновено използвано в японската кухня, за което напоследък се говори много заради неговите несравними качества за отслабване.Но да започнем отначало.То е съставено от до 80% разтворими фибри, набъбват в стомаха, където образуват един вид гел, който залавя между другото и холестерола.От доста време учените подозирали това, но е трябвало да го докажат.

 

Това вече е направено посредством едно много успешно проучване, което доказва драстичното понижение на холестерола само благодарение на консумацията на агар-агар..."Това е цитат от книгата "Диетата портфолио" на Ан Дюфур и Изабел Делальо базирана на проучванията на специалистите от Център по клинично хранене и намаляване на рисковите фактори, Отделение по ендокринология и метаболизъм, Сент Майкъл'с Хоспитал, Торонто, Онтарио, Канада. Никак не са за пренебрегване данните от статистиката за наднорменото тегло на подрастващите,за състоянието на нацията по отношение на сърдечно-съдови проблеми, нездравословното хранене провокирано от предлаганите на пазара храни с всякакви съвременни добавки, заместители и подобрители. Между другото "...1г агар-агар на ден е добра средна доза.Максималната ежедневна доза е 3г, независимо под каква форма се употребява....".В 1 бонбон фруктови резанки се съдържат 0,12г агар-агар.Предлагаме този продукт вече с натурални оцветители.


Желирани бонбони Миа

Желирани бонбони произведени с пектин.Установени са ползите , които пектинът носи на човешкия организъм, особено като се има предвид, че той е един от най-мощните природни антиоксиданти.Нашите бонбони носят аромата и сладостта на свежи плодове – малина, киви, портокал, лимон, банан, боровинка.
Разфасовка и опаковка:

Единично опаковани бонбони в кутия – 1000 гр.
Кашон – 8 бр. кутии

Миа 75 – плик 75 гр.
Кутия – 24 броя


Желета с плодов вкус

НАШИЯТ НОВ ПРОДУКТ

Леко желе, произведено изцяло с природни продукти, без консерванти и синтетични оцветители.Оцветителите, които ползваме са екстракти от растения .Едно чудесно предложение за летните дни с вкус на горска ягода , портокал и лимон.Препоръчваме да се консумира охладено.Не се изисква специален температурен режим на съхранение.
Разфасовка и опаковка

Стек с 4 купички по 125 гр
Кашон – 12 стека

Галерия

     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Кръстеви – Н ООД

Кръстеви – Н ООД

0885 603 083 / 0885 514 143

N/A
Захарни изделия

гр.Лясковец, ул.Хаджи Димитър 42

Продукти

 

  • Халва НУГА
  • Халва МОЗАЙКА
  • Фруктови резанки - Желиращият агент използван при производството на бонбоните е Агар-агар.
  • Пектинови желирани бонбони
  • Желета с плодов вкус
  • Шоколадов пудинг