Лакона Трейд ЕООД   ( Visit Website )

Лакона Трейд ЕООД

Carocroc Chicken&Rice 23/12 Adult - 15кг

Carocroc Premium Chicken&Rice 23/12 Adult е със съотношение 23% високо усвояем протеин към 12% мазнини и съдържа всички необходими хранителни вещества, витамини микро- и макроелементи, за да задоволи ежедневните нужди на израстналото куче.

Съдържанието на Omega 3 & 6 - мастни киселини и бета глюкани осигуряват противовъзпалително действие и нормално функциониране на ставите, противовъзпалително действие върху чревната лигавица, подобряват защитните сили на организма като стимулират имунната система, допринасят за здрава кожа и лъскава козина. Високото съдаржание на ориз, цвеклова каша и Omega 3, поддържа оптимална микрофлора на червата и способства за добро храносмилане. Антиоксдантния комплекс улавя свободните радикали (една от причините за тумори) и забавя стареенето. Формата, големината и състава на гранулата способстват за почистване на зъбната плака и премахване на неприятният мириз в устната кухина.
Carocroc 23/12 е подходяща за ежедневно хранене на израстнали кучета от средни и едри породи с нормална енергийна потребност. Тя не съдържа синтетични добавки като антиоксиданти, аромати, оцветители и есенции.

Antos Mixed Bites - мек снакс за кучета - 150гр

Вкусни хапки с различна форма, размер и вкус - говеждо, птиче, сирене. Мекият снакс Antos chews е идеален за награда за всяко куче.

В удобна опаковка с пластмасов цип за многократно отваряне и затваряне.

  • Продукта не е предназначен за човешка консумация;
  • Да се съхранява в сухо място.

 

Двойна пластмасова хранилка Rely

Двойна хранилка от пластмаса

Двойна купа от пластмаса за храна и вода за коте или малко куче. Гладка повърхност за лесно почистване. Четири гумени крачета, предпазващи от плъзгаве.

Размери: дължина 26.5см, широчина 16см, височина 5см.

 

 

 

Галерия

Лакона Трейд ЕООД Лакона Трейд ЕООД Лакона Трейд ЕООД
     
Лакона Трейд ЕООД Лакона Трейд ЕООД Лакона Трейд ЕООД

Тази фирма е регистрирана в следните категории:

Лакона Трейд ЕООД
Лакона Трейд ЕООД
0887 369059
Каблешково , ул."Христо Ботев" №14

Продукти

 

Animonda Carny Exotic with kangaroo - 85гр

Пауч с месо от кенгуру за израстнали котки на възраст от 1 до 7 години.

 

Котките познават истинският вкус на месото и никога няма да се оставят да бъдат подведени.  Animonda Carny Exotic with kangaroo е пълноценна храна за котки с натурален, неподправен и екзотичен вкус. Произвежда се само от чисто месо (98%), а специфичният процес на производство запазва структурата на месото и хранителните вещества в него максимално (с натурален таурин). Без соя, зърнени култури, изкуствени оцветители и консерванти.

 

Animonda Carny Meat Menu Adult with turkey and rabbit - 400гр

Animonda Carny Fleisch Menue Plus Adult with turkey and rabbit е висококачествена консерва приготвена само от прясно месо* - 100% говеждо, пуешко и заешко.  И понеже съдържа само чисто месо котките я обожават - те просто познават истиският вкус на месото. Произвежда се без използване на допълнителни овкусители и аромати, както и без изкуствени оцветители и консерванти. Съдържа натурален таурин, а минералното съдържание и размера на парченцата месо са съобразени с нуждите на котките в зряла възраст. Новата формула Plus Ani-protect е допълнена с антиоксиданти, които спомагат за усилване на имунната защита на организма.
   Animonda Carny е пълноценна храна, подходяща за всички котки на възраст от 1 до 7 години. Отличното качество и вкус, както и голямото асортиментно разнообразие правят консервите от тази серия подходящи и желани дори и от най-чувствителните и капризни котки.