Издателска къща МАРК 91

 • Издателска къща МАРК 91

  Е подготвила за Вас през новата учебна година книжки и помагала, с които се надява да улесни благородния Ви труд в учебния процес и спомогне за развитие и обогатяване на знанията, естетическите и творчески потребности на децата.

Издателска къща МАРК 91

Издателска къща МАРК 91- Пловдив

ИК МАРК-91 - Пловдив е подготвила за Вас през новата учебна година книжки и помагала, с които се надява да улесни благородния Ви труд в учебния процес и спомогне за развитие и обогатяване на знанията, естетическите и творчески потребности на децата.

ИК МАРК-91 разработи нова програмна система за 5-годишните и подготвителна група на детската градина и училище Дете със златно сърчице. Основна цел при разработване на ПС Дете със златно сърчице е създаване на система, която да съответства на държавните образователни изисквания за предучилищно възпитание и подготовка, обогатяване на детското познание върху основата на детската чувствителност и емоция, насочване познанието в активен възпитателен процес с крайна цел - Дете със златно сърчице.

Програмната система включва:

 • "Буквички обични-низ от мъниста" - "Умниче математиче" №1 - Образователно направление БЕЛ и Математика за първото полугодие.
 • "Буквички обични-низ от мъниста" - "Умниче математиче" №2 - Образователна направление БЕЛ и Математика за второ полугодие.
 • "С туптящо сърце е земята" - "Пъстро моливче джудже с изполющено носле" №1 - Образователно направление Природен свят , КТБД и Изобразително изкуство.
 • "Слънчице в телце-нашето дете" - "Пъстро моливче джудже с изполющено носле" №2 - Образователно направление Социален свят , КТБД и Изобразително изкуство.

Дидактичен помощен материал към образователните направления - 5 папки.

 • "Картинна азбука"
 • "Едно, две, тринки- цифрички в картинки"
 • "Приказки – пъструшки" – част 1
 • "Приказки – пъструшки" – част 2
 • "Игричка в торбичка"
 • Книга за учителя.

Ново

Програмна система ДЕТЕ СЪС ЗЛАТНО СЪРЧИЦЕ - 5-6 годишни деца

Учебните книжки са разработени в пълен синхрон с планирането, образователното съдържание, темите и възпитателните задачи на учебните книжки за подготвителна група, което ги прави изключително лесно приложими в условията на смесени възрастови групи.


Издателството запазва и задълбочава открояващото се за ПС”Дете със златно сърчице” хуманно послание и художествен дизайн, дълбоко проникващ в детската душа, защото сме убедени и практиката недвусмислено доказа, че единствено когато ум, душа и сърце действат заедно, задълбоченото познание е реалност.


ЛЯТНА МОЯ ДРУЖКА – КНИЖЧИЦА ПЪСТРУШКА 2 – Поредица Дете със златно сърчице

 • За лятна работа на бъдещи третокласници

ПС Дете със златно сърчице за 5-годишни деца включва:

ПС Дете със златно сърчице включва комплект от 4 книжки – одобрени от МОН със Заповед № РД 09 - 902 / 06.07.2015 год…

Буквички с крачета№1 - Мъниче математиче №1 - Образователно направление БЕЛ и Математика за първото полугодие.

Буквички с крачета №2 - Мъниче математиче №2 - Образователна направление БЕЛ и Математика за второ полугодие.


Майчица свята е грижовна земята - Вълшебни боички в моите ръчички №1 - Образователно направление Природен свят, КТБД и Изобразително изкуство.

Малко слънчице в телце - Вълшебни боички в моите ръчички №2 - Образователно направление Социален свят, КТБД и Изобразително изкуство.

Карта