Хотел Медвен   ( Visit Website )

Хотел Медвен

Старинната къща предлага възможност на всеки свой гост да се потопи в автентичната атмосфера на българския възрожденски дом такъв, какъвто е бил преди векове. Тя предлага настаняване в 5 стаи- 2 двойни,3 тройни със самостоятелен санитарен възел и 1 апартамент състоящ се от 2 стаи с общ санитарен възел /общо 7 стаи-19 легла/.

Презентация

Хотел Медвен

Хотелски комплекс „МЕДВЕН” се намира в село Медвен, община Котел, област Сливен-в Югоизточна Стара планина. Той е регистриран като семеен хотел-2 звезди.

Село Медвен е на 13 км от Жеравна и Котел, на 35 км от Петолъчката, 45 км от Сливен и 50 км от Ямбол.Хотел Медвен представлява комплекс от 160 годишна автентична възрожденска къща, новопостроена сграда и ресторант.

 

Старинната къща предлага възможност на всеки свой гост да се потопи в автентичната атмосфера на българския възрожденски дом такъв, какъвто е бил преди векове. Тя предлага настаняване в 5 стаи- 2 двойни,3 тройни със самостоятелен санитарен възел и 1 апартамент състоящ се от 2 стаи с общ санитарен възел /общо 7 стаи-19 легла/. Стаите са облицовани с дървена ламперия, обзаведени приятно в битов стил, те предлагат едновременно комфорт и допълнителен уют и топлина. Всяка стая разполага с телевизор със сателитна телевизия, безжичен интернет и парно отопление ,а някои имат и климатици.

 

Новопостроената сграда на Хотел Медвен разполага с 14 стаи-двойки,тройки и четворки,общо 40 легла.Стаите в новия хотел са предназначени за тези гости, които предпочитат модерния стил ,но съчетан с битовия външен интериор. Обзаведени стилно и приятно, всяка стая е оборудвана с LSD-телевизор и сателитна телевизия,самостоятелен санитарен възел,интернет ,парно отопление .

 

В тази сграда се намира и специална зала с голямо джакузи и сауна, които могат да се ползват срещу допълнително заплащане.

 

ЗАПОВЯДАЙТЕ ПРИ НАС НИЕ ВИ ОЧАКВАМЕ!!!

 

Цени

  Старинна сграда Нов хотел
  Отопляем сезон    Неотопляем сезон Отопляем сезон Неотопляем сезон
Двойна стая 40 лв 32 лв. 48 лв 40 лв
Тройна стая 48 лв 40 лв 56 лв. 48 лв.
Четворка 50 лв 44 лв 60 лв 54 лв
Апартамент 72 лв 60 лв    
1 нощувка 30 лв 24 лв 38 лв 32 лв

 

В цената са включени курортна такса и ДДС. Не е включена закуска.Престоят на деца до 2 години е безплатен.За домашен любимец се доплаща 8 лв.на ден. За по-дълъг престой се договарят отстъпки,а при 6 нощувки последователни 7-та е безплатна. Отстъпките не важат за празничните дни-Нова година, Коледа, Великден, когато се предлагат пакети нощувки + храна.

 

Храненето на групи-закуска, обяд или вечеря е по договаряне  като сума, а се определя според менюто в ресторанта.

 

Плащането може да става в брой или с предварителен банков превод. Ресторантът на Хотел Медвен е разположен в отделна сграда. Залата му е с площ 73 кв.м. и е оборудвана с климатици, парно отопление, голяма камина и телевизор. Интериорът на ресторанта е решен в битов стил, а менюто включва специалитети от традиционната българска кухня-печено агънце,дробсърма , каварма,кебап с вкусни пърленки,домашна баница и торта,ухаен билков чай , мед и др.

 

Ресторантът на Хотел Медвен е разположен в отделна сграда. Залата му е с площ 73 кв.м. и е оборудвана с климатици, парно отопление, голяма камина и телевизор. Интериорът на ресторанта е решен в битов стил, а менюто включва специалитети от традиционната българска кухня-печено агънце,дробсърма , каварма,кебап с вкусни пърленки,домашна баница и торта,ухаен билков чай , мед и др.

 

Хотел Медвен разполага с  изключително красива градина с богата зеленина, оградена с висок зид. Декоративна река с мостче, кладенец, барбекю и открит навес оформят приятни кътчета за отмора и забавление.

Забележителности които могат да се видят в село Медвен:

Село Медвен е известно със своите красиви възрожденски къщи, някои от които са по-стари от 150 години и все още носят белези от набезите на черкезите от преди столетия. Автентичните дървени къщи създават приятна и романтична атмосфера в селото, живописно разположено в Стара Планина. Основна местна забележителност са паметникът и къщата-музей на Захари Стоянов, който е родом от с. Медвен. Почитателите на дивата планинска природа могат да си организират излети и пикници в планината, както и да посетят местните природни забележителности - водопадите Малкия скок, Големия скок и Синия вир на река Медвенска. Наблизо се намира и резерват Орлицата. Гостите на Хотел Медвен могат да посетят и близките Жеравна, Котел, язовир Камчия.

 

Хотелът предоставя отлична възможност за пълноценна почивка в близък контакт с красивата старопланинска природа, на чист въздух и спокойствие,далеч от стреса и напрежението на големия град.Удоволствието да се потопиш в красотата и неповторимата атмосфера на селцето в планината.

 

Възможността да си далеч от шума на тълпите,от суетата на деня,от еднообразието.Всичко това може да намерите в хотелски комплекс Медвен.

Галерия

Хотел Медвен Хотел Медвен Хотел Медвен
     
Хотел Медвен Хотел Медвен Хотел Медвен
     
Хотел Медвен Хотел Медвен Хотел Медвен
     
Хотел Медвен Хотел Медвен Хотел Медвен

Карта

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Хотел Медвен
Хотел Медвен
0888 53 53 99 , 0887 66 00 43
N/A
Хотели
с. Медвен, общ. Котел
N/A

Организирани развлечения:

  • фолклорни програми ,  туристически походи
  • излети с барбекю,- демонстриране на занаяти - бъчварство и пчеларство
  • лов и риболов