ЕТ НИКСИ - Николай Георгиев

  • ЕТ НИКСИ - Николай Георгиев

    ЕТ НИКСИ

    Фирма "НИКСИ" Ви предлага идеалното решение за вашия дом. Край на падащите мазилки. Производителя "Profile VOX®" дава 50 години гаранция

ЕТ НИКСИ - Николай Георгиев

ЕТ НИКСИ - Николай Георгиев

  • Проектиране и изграждане на сглобяеми Къщи и Бунгала.
  • Проектиране, изработка и монтаж на мебели по индивидуален проект.
  • Външна винилна облицовка сайдинг на Profile VOX® 

Фирма ЕТ “НИКСИ - Николай Георгиев” е създадена през 2007 г. с предмет на дейност, проектиране изработка и монтаж на мебели по индивидуален проект, (кухни, спални, дневни и детски стаи), както и обзавеждане за офиси и търговски помещения.  В последствие става представител на „Profile VOX® ”-Полша. предлага на своите клиенти най-широка гама вътрешни и външни облицовки за стени от PVC. профили за прозорци.  Фирмата е известна с монтаж на външна винилна облицовка сайдинг – съвременен начин за облицовка и изолация на фасади.

Мебели

Фирма ЕТ „НИКСИ” е на българския пазар от 2007година. Ние предлагаме изработка и монтаж на мебели за дома по индивидуален проект (кухни, спални, дневни и детски стаи), както и обзавеждане за офиси и търговски помещения.Дизайнерски решения.

Работим само с висококачествени материали (ПДЧ, МДФ, PVC, алуминий ...) и стилен обков от утвърдени производители. Предлагаме както класически , така и модерни решения за Вашия уют, като се стремим да съчетаем удобство, стил и качество на достъпни цени.  

Карта

Тази фирма е регистрирана на следните места: