ЕТ Оникс - Изработка на надгробни паметници най-добрите цени на изделията с перфектно качество в Бургас

ЕТ Оникс - Бургас разполага със собствена база за изработка на паметници и всякакви изделия от разнокаменен материал (мрамор, гранит, варовик, оникс). Произвежда и предлага надгробни паметници, урнови облицовки, възпоменателни плочи и широк набор от изделия (вкл. кухненски плотове, стъпала, подпрозоречни плотове, настилки, облицовки) от български и вносен мрамор, гранит, варовик.

„Гранитът е символ на твърдост”

За дигиталното гравиране на шрифтове и знаци, ползваме същата технология, както и при направата на дигитално гравираните изображения. Надписите могат да бъдат гравирани върху паметници, всякакъв вид нагдробни плочи, урни и облицовки, като използваната технология за лазерно гравиране гарантира прецизността на изработката на гравирания надпис.

Изработка на снимки и гробни плочиНие проектираме, произвеждаме и монтираме паметници, надгробни плочи и облицовки на урни от мрамор, гранит и варовик, като и разполагаме със собствена работилница и транспорт за превоз и монтаж. За направата на всяко едно свое каменноделско изделие използваме само качествени български и вносни камъни. Паметниците от мрамор и гранит, както и всички други гробните оформления могат да бъдат изработени, както по готови проекти от каталога с каменоделски изделия на фирмата така и по подаден от клиента модел със своите индивидуални изисквания и спецификации.

online
Marketing MBA