СД Р-Н- 13 Георгиева и сие   ( Visit Website )

Това е семейна фирма собственост на двамата съпрузи, представлявано от инж. Радка Георгиева. Във връзка с икономическото състояние на държавата, през тези преходни години трябваше да се търси и друга дейност, която да съхрани съществуването му. Така освен в селското стопанство, насочихме усилия в строително - ремонтни дейности, външна визуална и светлинна реклама, термоизолации на автомобили. Изграждане на хладилни камери за съхранение на хранителни продукти , плодове и зеленчуци също и за съхранение на рязан цвят. Но основното си остава: Новопостроени оранжерии. Нашата фирма изгражда нови оранжерии съгласно най-новите модерни технологии.

Естествено, първо ще се запознаем и дадем изпитани от нас препоръки за многото възможности, които зависят от насажденията, бюджета и специфичните изисквания на мястото. Добре проектираното производствено помещение е от съществено значение за ефикасността на производствения процес. Фирмата ни е построила до сега много производствени помещения. При проектирането се вземат под внимание, например, вътрешната транспортна система и различните системи за разсад и отглеждане. Освен това, ние изграждаме към основната оранжерия и складови помещения, работни помещения, офиси, административни помещения и платформи за товарене и разтоварване и естествено наша грижа е, всички те да бъдат съгласувани по между си. Реализираме цялостни оранжерийни проекти и към тях, естествено, се числи и отоплителната инсталация. Отоплението съставлява съществена част от модерната оранжерия, при което на преден план се поставят сигурността на производството и благонадеждността. Ние доставяме цялостни съоръжения, както нови, така и втора употреба. По желание на клиента, отоплителната инсталация може да бъде проектирана и инсталирана така, че да се комбинират както части втора употреба, така и нови части на ел.ток и газ.

Доставяме и монтираме водни резервоари различни големини. Предлагаме всички съвременни системи за напояване съобразени с отглежданите култури: капково напояване, микродъждуване и мъглуване, изграждане на хидропонна система по програма с компютър и др. За да има по-добър контрол над микроклимата и разхода на енергия вътре в оранжерията, все по-често се прибягва до използването на засенчващи системи, които са съгласувани с вида насаждения, защитата на насажденията и контрола на разходваната енергия. Ако желаете изграждането на засенчващата система в цялостния проект, сенникът ще бъде вместен по оптимален начин в конструкцията на оранжерията. Само с един бутон на телефона може да се регулира температурата в помещението и в същото време започвате да пестите. На проветрителите може да се постави “инсектна мрежа”, против насекоми. Изграждане на оранжерии втора употреба . Поради преструктуриране дейността на оранжериите, през последните години прогресивно нараства изграждането на модерни стоманено-стъклени оранжерии втора употреба внос от Холандия тип” Венло”.

Всички части се проверяват от наши специалисти, почистват се, приспособяват се и при нужда се подменят. Всички доставени оранжерии се планират и изграждат съгласно нормите и техническите спецификации на холандските застрахователни компании и съгласно действащото законодателство, отнасящо се до условията на труда. Освен това, нашите обслужващи екипи са винаги в готовност, а ние Ви даваме обстойна едногодишна гаранция за частите и работата. Предизвикателството на пазара е новото ЗАКАЛЕНО стъкло – устойчиво на градушки и обилен снеговалеж. Струва си инвестицията. Предлагаме и засенчващи екрани за външен монтаж, подходящ за открити паркинги – предпазва от снеговалеж и градушки. Имаме изградени обекти в цяла България, които са действащи и могат да бъдат посетени.

Нашето дружество участва с изготвяне на задание за проектиране и изграждане на самата оранжерия като подизпълнител наГлавбулгарстрой. Дружеството е участвало в изграждането на доставената от „Дикси- ООД” – конструкция за градински център Гингко с. Драгановци със свой монтажник и супервайзер на същата. Надяваме се с нашият опит и възможности да бъдем полезни при реализирането на Вашия проект.

 

СД Р-Н- 13 Георгиева и сие СД Р-Н- 13 Георгиева и сие СД Р-Н- 13 Георгиева и сие
     
СД Р-Н- 13 Георгиева и сие СД Р-Н- 13 Георгиева и сие СД Р-Н- 13 Георгиева и сие
     
СД Р-Н- 13 Георгиева и сие СД Р-Н- 13 Георгиева и сие СД Р-Н- 13 Георгиева и сие

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:

СД Р-Н- 13 Георгиева и сие
СД Р-Н- 13 Георгиева и сие
0898/600 109; 0898/593 145
Озеленяване
София , ж.к.Фондови жилища бл.213

Изградени обекти

 • Оранжерия за зеленчуци ЕТ”Хари” – гр. Банкя
 • Оранжерия за производство на цветя ЕТ „Боби и Пеци” кв. Владая – София
 • Оранжерия за зеленчуци на Иван Стоянов с. Мирянци – Пазарджик
 • Оранжерия за производство на зеленчуци с. Болярци Пловдивско ЕТ”Ангел”
 • Оранжерия за зеленчуци на ЕТ” Петър Терзийски” – гр. Раковски, доставена от „Виссер опора” ООД
 • Градински център”Булланд трейд” с. Братаница проект на Холандското правителство, доставена конструкция от „Виссер опора” ООД.
 • Градински център „Мимоза” гр. Варна в морската градина, конструкция доставена от „Виссер опора” ООД
 • Градински център „Стрелициа” –гр. София, конструкция доставена от „Виссер опора” ООД
 • Градински център „ Виктория”с. Равда
 • Оранжерия за съхранение за цветя на „Хермес груп” ООД- КК”Слънчев бряг”
 • Оранжерия за производство на разсади на „Хермес груп” ООД- КК”Слънчев бряг”
 • Оранжерия за съхранение на цветя и декоративна растителност на „Фидус” – ООД гр. Павликени
 • Оранжерия за ботаническа градина на ЕТ”Флорика – Иван Костов” – гр. Поморие.
 • Оранжерия за производство на градински цветя на ЕТ”Иван Прокопиев” с. Димча – гр. Павликени.
 • Оранжерия за производство на зеленчуци на „Самел – 90” ЕОД гр. Самоков, доставена конструкция от „Дикси –ООД” .