MIGUN
СЕРБЕЗОВ ЕООД

Migun- HY7000 от Сербезов ЕООД

0899 12 99 38 (Петър Сербезов)

tableset
АКУПУНКТУРА
furniture
MIGUN
lounge
ТЕРМОТЕРАПИЯ

Migun- HY7000

Фирма СЕРБЕЗОВ ЕООД е официален и изключителен представител за България на корейската компания за производство на уникални термомасажни легла MIGUN.

Тествани и сертифицирани в САЩ, Европа, Азия. Продуктът е отличен с много награди и призове от всички краища на света.

Компания MIGUN е използвала в конструкция на термомасажора Мигун, съвършено нова технология, която е обединила редица методи на източната и западната медицина. Тази технология е запатентована и е станала основополагаща за съвършено нова концепция за масажа.

Метода на точковия масаж

Метода на точковия масаж се състои в прилагане на натиск на точките за акупунктура, които на свой ред въздействат на всички органи на нашия организъм. Въздействието на този тип масаж се осъществява от нефритовите глави на термомасажора Мигун, като обезпечава организма с допълнителна енергия и ускорява обмяната на веществата, този метод е особено ефективен за профилактика и лечение на различни заболявания, особено в зряла възраст. В резултат на топлинното въздействие на термомасажора протича отпускане на мускулите, в които се стимулира кръвообращението и лимфотока, нормализира се проводимостта на нервите.

Термотерапията

представлява въздействие на топлинните инфрачервени вълни на определени участъци от тялото, предизвиквайки активация на процесите на клетъчно и тъкано ниво.

Топлинното въздействие в дадената апаратура се осъществява от нефритовите масажни глави. На изток нефрита се счита за символ на дълголетието и здравето и излъчва вълни аналогични на излъчваните от човешкото тяло. Това му свойство подпомага лечението на увредените органи, влияе благотворно на тъканите в организма, очиства го от шлаки и токсини, и оказва подмладяващо действие.

 

Design by Sean Gallen

 

låna
Låna pengar