EТ Шони - Мрамор   ( Visit Website )

EТ Шони - Мрамор

Ние проектираме, произвеждаме и монтираме паметници, надгробни плочи и облицовки на урни от мрамор и гранит и разполагаме със собствена работилница и транспорт за превоз и монтаж.

Презентация

EТ Шони - Мрамор

Човек веднъж се ражда и умира. С делата си той остава да живее в нашите спомени. Овековечете паметта на вашите близки, ползвайки нашите услуги. Фирма ЕТ „Шони-мрамор” предлага:

  • изработка на всякакъв вид надгробни паметници от гранит, мрамор,
  • консултации и проектиране на цялостното оформление на гроба
  • снимки: рисувани върху черен гранит, обикновенни, цветни и различни по размери
  • склуптори

Ние проектираме, произвеждаме и монтираме паметници, надгробни плочи и облицовки на урни от мрамор и гранит  и разполагаме със собствена работилница и транспорт за превоз и монтаж. За направата на всяко едно свое каменноделско изделие използваме само качествени материали. Паметниците от мрамор и гранит, както и всички други гробните оформления могат да бъдат изработени, както по готови проекти от каталога с каменоделски изделия на фирмата така и по подаден от клиента модел със своите индивидуални изисквания и спецификации.

 

Благодарение на това че сме дълго време в този занаят знаем какво искат клиентите. Ние бързо и в срок ще изпълним вашата поръчка като това няма да оскъпи изработката на избраната от вас надгробна плоча или надгробен паметник можете да се доверите на нас!

Галерия

EТ Шони - Мрамор EТ Шони - Мрамор EТ Шони - Мрамор
     
EТ Шони - Мрамор EТ Шони - Мрамор EТ Шони - Мрамор
     
EТ Шони - Мрамор EТ Шони - Мрамор EТ Шони - Мрамор

Карта

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


EТ Шони - Мрамор
EТ Шони - Мрамор
0895/ 141 491
Айтос
sh0nata@abv.bg

EТ Шони - Мрамор