Sonya Pole Studio   ( Visit Website )

Sonya Pole Studio - спорт, страст и изкуство

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Танцуването на пилон е вид изкуство,  което е комбинация от танц и гимнастика.  Поради това, то  е световно признато като форма на фитнес, с която може да се тренира цялото тяло и дори група мускули, които не могат да се развият при стандартни фитнес  упражнения. Танцуването на пилон като упражнение  е милион пъти по-забавно от скучните часове, прекарани във фитнес залите и е страхотен начин да се поддържа цялото  тяло във форма. Също така действа тонизиращо, допринася за добра стойка, самочувствие, пластичност и красота. В самия танц освен акробатика и аеробика има и много емоция, грация и еротика.

Основани сме през 2009 година и  сме първите, които  работят  върху развитието и популяризирането на танцуването на пилон като спорт и изкуство в България.  В залата, в която тренираме се стремим  да комбинираме емоционалната страна на танца с физически  упражнения, защото танц без емоция е като любов без страст! Можем да ви осигурим пълна тренировка за вашето тяло, без значение възрастта  или нивото ви на подготовка. Чрез танцуването на пилон вие ще постигнете по-голяма гъвкавост, ще свалите тегло, ще увеличите вашата сила и издръжливост и най-важното ще се забавлявате през цялото време.

Затова забравете за скучните часове прекарани във фитнес залата и опитайте нещо ново, което е ефективен начин  за поддържане на изящни форми и също така е радост за мъжкото око!

Пилон

Ние Ви предлагаме уроци в добре оборудвана за целта зала с професионални пилони. Една от причините танцуването на пилон като спорт да се развие толкова много в световен мащаб през последните години е, че самата тренировка е изключително разтоварваща психически и развива вашата сила, издръжливост, гъвкавост и всичко това е съчетано с танц. Работи се върху група мускули, за които обикновено не се набляга във фитнес залите, както и в повечето спортове.

Стрип Пластик Денс

Това е нова посока на денс айробиката, която съчетава изкуството на съблазняването и на изразяването на сексуалността в танца. Стрип Пластик Денс е съвкупност от пластика и деликатна грация, силна сексуалност и еротика. Това е смесица от стилове, събрани в един танц, включва елементи на стриптийз, модерен джаз, стречинг и хип-хоп. Този танц не е само красив, но и полезен, развива гъвкавост, грация и подобрява линията на фигурата ви. Специфично при Стрип Пластиката е, че при създаването на танца, движенията позволяват да се скрие недостатък във вашата фигура и да се подчертаят нейните предимства. Това е изключително чувствен танц, създаващ един изцяло нов образ на жената, образ на изкусителка. Стрип Пластиката учи да обикнете своето тяло и пробужда вашата увереност, което ви прави по-привлекателни. Тя е предназначена за всеки, който би искал да овладее тялото си и да се чувства уверен във всчка ситуация. Освободете богинята скрита във Вас!

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:

Sonya Pole Studio
0897 889 777
Танцови школи
гр. София, ул. Ген Суворов 12

Поръчай парти пилон

 

За пръв път в България предлагаме на вашето внимание  уникално еротично шоу в съчетание с акробатикса и нестандартна хореография, което може да бъде акцент на вашето частно парти или друг повод и събитие.

Парти пилонът представлява подвижен пилон, който може да се постави лесно без да нанесе щети, тъй като има собствена поставка, за която е необходимо само галдък под и пространство от около  3.5 метра в диаметър.  Не е нужно закрепване на пилона в тавана.

В шоуто могат да участват две до три момичета взависимост от договореностите, индивидуалните желания и мащаба на партито.  За всяко конкретно парти може да се измисли програма с различни танци, които предлагаме.

 

Времетраене:         Цени:

30минути  -             400лв

50минути –              600лв

 

*Цените са базови и варират спрямо договорената програма за партито.

 

За контакт:  0897 889777