$(function(){ $("div.templatemo_gallery img").fullsize(); });

 

 

 

Телефон за връзка: 0892 300 300


Нашата фирма е специализирана ВиК фирма с богат опит в извършването на всякакви видове водопроводни и канализационни услуги, които имат за цел да улеснят вашето ежедневие.

Фирмата е с основен предмет на дейност ВиК услуги – изграждане и поддържане на водопроводни и канализационни мрежи, инспекция и профилактика на ревизионни шахти, отпушване на канали, отводняване на помещения и навременно отстраняване на всякакви видове ВиК аварии.
 

Техника

Template

Отпушване на всякакви канали

Template

Извозване на строителни отпадъци.

Template

ВИК Услиги

Дейности

  1. Почистване, профилактика и измиване на изгребни / септични / ями
  2. Отстранявайки неприятните миризми от канализацията
  3. Профилактика на ревизионни шахти и канализационни мрежи. Тя се налага основно, когато съществуващата канализация /канал/ е изградена от каменинови тръби и е на повече от десет години, тъй като има реална опасност от пропукване на каналите
  4. Почистване на корени в канал – със специална обработка и начин на рязане на прорастнали корени в каналите

Услуги

ВиК услугите, които нашата фирма предлага на своите клиенти, се отличават с високо качество, специалистите ни са доказани професионалисти в своята област, а оборудването ни е съобразено с всички съвременни изисквания на българското и европейско законодателства.

 

Доверието в нас

Нашата фирма е синоним за високо качество и дългогодишна гаранция за предлаганите от нас услуги. Доверете ни проблемите си, няма да съжалявате!

Контакти

Телефони:0892 300 300
Извозване на строителни отпадъци: 0892 300 300