Добре дошли на нашата страница

Тим Транс ЕООД е създадена през 2005г. в гр. Пловдив, с предмет на дейност транспорт и товаро-разтоварни услуги. За кратко време се налагаме на пазара с качествените услуги, които предлагаме и с доброто отношение към нашите клиенти и партньори. Благодарение на коректността, отговорноста и професионализма, с които подхождаме към работата, спечелихме доверието на много клиенти. Днес фирмата ни разполага със висококвалифицирани служители, което гарантира високото равнище на обслужване. Основната ни цел е перфектно обслужване, максимално удобство и цени без конкуренция. За ваше улеснение, ние работим без ограничение на работното време (включително събота и неделя).

ТРАНСПОРТ Разполагаме с три товарни автомобила, различни по обем и полезен товар, с които обсужваме нашите клиенти до всяка точка на ЕС. камион - 8 тона, 6.20/2.45/2.45 с брезент и борд - 2 тона, 3,80/2,10/2,00 тапициран фургон с борд и микробус - 2 тона, 3.00/1.70/1.80

Посетете нашият сайт http://www.tim-trans.com/index.html

Няколко съвета от нас

Ако сте избрали нас :

1. Обадете ни се 1-2 дни преди датата на преместване и си уговорете предварителен оглед.

2. Наш представител ще ви посети, ще се запознае с детайлите на преместването и ще ви уведоми за цената.

3. Ако цената ви удовлетворява уговорете си точна дата и час за извършване на услугата. (Ако не сте съгласни с цената то вие НЕ дължите нищо за извършения от нас предварителен оглед).

4. Предварително уговорената цена не може да се променя нито по наше нито по ваше желание!