Tina Art Handmade Decoupage

 • Tina Art Handmade Decoupage

  Tina Art Handmade Decoupage

  Всички продукти са ръчна изработка с техника художествен декупаж и релеф, рисуват се с акрилни бои и лакове, които са на водна основа.

 • Tina Art Handmade Decoupage

  Tina Art Handmade Decoupage

  Всички продукти са ръчна изработка с техника художествен декупаж и релеф, рисуват се с акрилни бои и лакове, които са на водна основа.

Tina Art Handmade Decoupage

Tina Art Handmade Decoupage

Всички продукти са ръчна изработка с техника художествен декупаж и релеф, рисуват се с акрилни бои и лакове, които са на водна основа. И всеки модел се изработва специално за всеки клиент индивидуално по негово желание. Времето за изработка зависи от количеството и моделът - от 5 до 10 дни.За количество на едро цената се договаря допълнително. При закупуване на продукт доставка се извършва с Еконт за сметка на купувача с наложено плащане.

За повече информация посетете нашата фейсбук страница или се свържете с нас на електронната поща като оставите телефон за контакт и информация от какво се интересувате, и ние ще се свържем с Вас.

 

 

Комплекти

Кутии

Къщички за ключове

Празни бутилки

Цени комплекти:

 1. Уникален подарък за младоженци – 120 лв. Комплект подарък от кумове, или близки роднини на младоженците за сватбеният ден. 3 бр. бутилки с Българско Червено Вино 750мл. в дървена кутия за вино. С възможност за надписване на имената от вътрешната страна на кутията по ваше желание.Техниката за изработка е художествен декупаж с релеф.Материалите са безвредни и устойчиви на влага.
 2. Тематичен уникален подарък за младоженци - 75 лв. Изработени са с техника художествен декупаж с релеф. 3 бр. бутилки с Българско Червено  Вино 750мл.
 3. Уникален комплект, запомнящ се подарък от кумове, кръстник или близки роднини на младоженци – 58 лв. Отваря се при първа рожба. Или при др.повод зависи за какво е наречена.Бутилка с Българско червено вино 750мл. за наричане 1бр. в дървена кутия, ръчно изработен с техника художествен декупаж и релеф.
 4. Уникален комплект, запомнящ се подарък за специален повод - 58лв. Комплект бутилка с Българско червено вино 750мл.  1бр. поставено в дървена кутия за вино.Изработен с техника художествен декупаж и релеф.
 5. Подарък за специален повод - 50 лв. комплект по поръчка.Бутилка с бяло Шампанско + 2бр.чаши.Техника художествен декупаж с релеф.Изпращат се опаковани в кутия.
 6. Комплект за вино Елен - 85 лв. Включва 1бр. Бутилка 750мл. празна за вино+ 6 бр.чаши х 145мл.+ 1 бр. Пепелник.Ръчно изработен комплект, материалите са устойчиви на влага. Може да се почистват с вода. Трябва да се пази от надраскване! Изпращат се опаковани в кутия.

Цени кутии:

 1. Малки дървени кутийки  6.5/6.5/4см. ИЗработката е само по поръчка с модел на картинка,снимка или надпис по желание на клиента. За поръчки : минималното количество е 10 бр. - 4 лв. За 1бр.
 2. Голяма дървена кутия 35/25/20 см. за спомени или за кръщене  + 1бр. малка кутйка ромб 8/8/4 см. за бебешки съкровища - 68 лв. за комплект 2 бр. Кутии. Изработват се и По ваша поръчка. Цената зависи от моделът на изработка.

Цени къщички за ключове:

Къщички за ключове за стена с 4 или 5 позииции за закачане. Изработват се индивидуално по поръчка. Техника декупаж и релеф. Доставката е с еконт за сметка на купувача!

 Цена- 20 лв за 1 бр.

Цени празни бутилки:

Празни бутилки за домашни напитки 750 мл. 1 бр. 20 лв.  изработка по поръчка(за количество има отстъпка).Техника художествен декупаж с релеф.Материалите са устойчиви на влага.Позволяват съхранение в хладилник.