Толеро 06 ЕООД   ( Visit Website )

Производство и брандиране на продукти за хранене!

Фирма Толеро 06 ЕООД Ви предлага да се възползвате от бъдещите тенденции в хартиените опаковки.
Ние предлагаме чаши, чинии, тарелки и кутии за хамбургери, произведени от еко картон, отговарящ на нормите определени от европейския съюз за екологично чисти продукти.
Хранителната индустрия в наши дни налага нови еко стандарти, които изискват от съдаржателите на заведения за хранене нови съдовете и опаковки които да бъдат по удобни и по еко съобразни от всякога до сега.
Добре дошли в света на качествената реклама!

Фирма Толеро 06 ЕООД предлага на Вашето внимание интересен начин за реклама чрез консумативите от ежедневието. Ние от Толеро сме специализирани в областта на изработването на индивидуализирани дизайн проекти върху картонени (хартиени) чаши и опаковки.
Екипът на фирма Толеро 06 ЕООД с готовност помага и консултира своите клиенти за най добрите и ефективни методи за реклама и дизайн.
Ние предлагаме изработка на фирмен дизайн по желание на клиента както и адаптация на готов такъв върху опаковка носител.


Основни стъпки при изпълнението на дизайн проект

  • Разработване на индивидуален графичен проект с материали на клиента както и проектиране на рекламно име или знак.
  • Отпечатване на разработеният индивидуален проект посредством многоцветен „офсет” печат на висококачествен картон съгласувано с нормите за изработка на опаковки за хранително вкусовата индустрия.
  • Изработване на картонената чаша от печатна заготовка посредством уникална технология на залепяне и формоване.

Всичко това за 2 седмици от първото Ви влизане в нашият офис.

 


Хартиени чинии

Фирма Толеро 06 ЕООД предлага на Българският пазар 4 размера хартиени чинии. Хартиените чинийки от подразделението„Chinnet” са идеални за тържествени събития и партита. Хранителната индустрия наши дни налага нови стандарти и изисквания които изискват от съдаржателите на заведения за хранене съдовете и опаковки които да бъдат по‑удобни и еко съобразени от всякога досега.
Хартиените чинии от „Chinnet” са произведени от 100% рециклируема хартия която позволява да бъдат произведени хартиени продукти от използваните чинии без използването на допълнителни био суровини. Хартиените чинии от “Chinnet” Ви предлагат лесно, бързо и удобно решение за Вашите кетъринг нужди при това на страхотна цена.

 


Картонени кутии

Фирма Толеро 06 ЕООД предлага кутии за пици, кутии за торти и еклери, както и кутии за сандвичи и дюнери за нуждите на заведенията за бързо хранене. Ние предлагаме брандиране чрез пълноцветен печат на всички видове и размери кутии, произвеждани от нас. Предлагаме както индивидуализирани кутии с лого и печат така и кутии на масова тематика без персонализиране за по-малки поръчки.

 

 


Галерия

     
     
     

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:ТОЛЕРО 06 ЕООД
02/ 869 06 80; 0897/ 929 715
Опаковки
гр. София, ул. "Силиврия" № 44-46

ПРОДУКТИ

Контейнери за храна

 Толеро 06 ЕООД

 

Бързото хранене в движение е широко разпространена тенденция в наши дни. Желанието на повечето хора да хапнат набързо там където се чустват най комфортно, а именно паркове и открити места инспирара създаването на продукта „Снап Он Купа” който е замислен изцяло за такива случаи.

 

PET чаши за студени напитки

 Толеро 06 ЕООД

РЕТ чашите на Tolero са изработени от висококачествен РЕТ.

 

Картонени чаши

 Толеро 06 ЕООД

 

Картонените (хартиените) чаши на Tolero са изработени от висококачествен еко картон.

 

Хартиени торби

 Толеро 06 ЕООД

Хартиените торби на Tolero са изработени от висококачествена хартия