ТОМИКАЛ АГРО ТОДОР РУСЕВ Търговия с препарати за растителна защита

Препарати за растителна защита

КОСАЧКИ И ПРЪСКАЧКИ

КОСАЧКИ И ПРЪСКАЧКИ

Моторни коси – Електрически и бензинови
Моторни пръскачки

Паркови косачки – електрически и бензинови

ТОРОВЕ

Торове

Наборът от органични и минерални торове, както и тези от групата на суспензионните са застъпени в различни по големина опаковки. За да сме полезни на производителите на всички видове цветни, украсни, декоративни и зеленчукови култури.

СЕМЕНА ЗА ОЗЕЛЕНЯВАНЕ

ГРАДИНСКА ТЕХНИКА

Тревни смеси за озеленяване
Многокомпонентни, съобразно климатичните особености
Цветни семена и луковици
Български и вносни


ЗА НАС :

Фирма ТОМИКАЛ АГРО ТОДОР РУСЕВ е на пазара от 1997 година. Основната ни дейност е търговия с препарати за растителна защита. Стремим се да задоволяваме клиентските потребности от висококачествени зеленчукови, технически, полски и цветни семена.

Наборът от органични и минерални торове, както и тези от групата на суспензионните са застъпени в различни по големина опаковки. За да сме полезни на производителите на всички видове цветни, украсни, декоративни и зеленчукови култури поддържаме асортимент от торфени субстрати, работни саксии и форми за разсади.
Осъществяваме проектиране на капкови и поливни системи, според релефната конкретика на терена, специфичността на културата и изискванията на клиента.
Групата на градинска техника представяме с функционални и качествени пръскачки /в т.ч. и моторни/, фрези, косачки, водни помпи, моторни коси, генератори за ток, ножици, триони и др. дребен инвентар. За естетиката на градинския екстериор се грижим с тревни смеси, подходящи за всички видове терени и климатични особености. Предлагаме ги в опаковки подходящи както за малкия двор, така и за ландшафтно озеленяване. Като допълнение са саксии и кашпи задоволяващи и най – изискания вкус.
Разполагаме и с лични предпазни средства като химически маски предпазно облекло – костюми, наметала, ръкавици и други.

web page hit counters
web page hit counters