Трансметал ЕООД ( Visit Website )

Изкупуване на метали Велинград Трансметал ЕООД Трансметал ЕООД
Трансметал ЕООД

е създадена през 1997г. с основен отрасъл на дейност управление на отпадъци. Дружеството притежава Лицензия за търговска дейност с отпадъци от черни и цветни метали от Министерство на икономиката и енергетиката, както и Решение от Министерство на околната среда и водите...

Презентация

Трансметал ЕООД Трансметал ЕООД Трансметал ЕООД Трансметал ЕООД Трансметал ЕООД

Трансметал ЕООД

Трансметал ЕООД

Фирма Трансметал ЕООД е създадена през 1997г. с основен отрасъл на дейност управление на отпадъци. Дружеството притежава Лицензия за търговска дейност с отпадъци от черни и цветни метали от Министерство на икономиката и енергетиката, както и Решение от Министерство на околната среда и водите.


Трансметал ЕООД развива дейността си в шест основни направления: скраб; рециклиране на излезли от употреба моторни превозни средства; изработка на арматура; бетоновъзел; изконпа дейност и разрушаване на сгради. Фирмата извършва превоз на черни и цветни метали със собствен транспорт. Нашите бази за отпадъци са разположени в:

Велинград, Септември, Чирпан, Ракитово, Пазарджик, Панагюрище, Пловдив и Стара Загора.

 

За своята петнадесетгодишна история Трансметал ЕООД се превърна в лидер в търговията с черни и цветни метали във Велинград. За нас отнощението към клиенти, партньори и конкуренти е винаги коректно и на най-добри цени.


Трансметал ЕООД е бързоразвиваща се компания и в областта на строителството. Освен с професионален, технически обучен екип, който пряко създава организацията на стройтелния обект, фирмата разполага с модерен бетоновъзел -60куб./час, позволяващ доставки на висококачествен бетон във Велинград и на обекти из страната.


Качеството, прецизното изпълнение, спазването на пусковите срокове, както и респекта към всеки клиент и доставчик в стройтелния процес, правят Трансметал ЕООД желан и водещ партньор на стройтелния пазар във Велинград.
Дружеството е член на Българската Асоциация по Рециклиране / БАР /.

Трансметал ЕООД

Услуги

Трансметал ЕООД развива дейността си в шест основни направления:

 • скраб - предлагме на своите клиенти изработката на арматура и арматурни заготовки. Транспорта до стройтелния обект е за сметка на фирмата, както и полагането на място на арматурата или арматурните заготовки.;
 • рециклиране на излезли от употреба моторни превозни средства;
 • изработка на арматура;
 • бетоновъзел;
 • изконпа дейност
 • разрушаване на сгради - бързината и чистота на работа са приоритет на Компанията.

Фирмата извършва превоз на черни и цветни метали със собствен транспорт.
Нашите бази за отпадъци са разположени в: Велинград, Септември, Чирпан, Ракитово, Пазарджик, Панагюрище, Пловдив и Стара Загора.

Трансметал ЕООД

Видове цветни метали

Трансметал ЕООД

 • Медни отпадъци
 • Алуминиеви отпадъци
 • Цинк, цам
 • Оловни отпадъци
 • Никелови отпадъци
 • Акумулатори

Видове черни метали:

 • Желязо

Фирмата изкупува излезли от употреба моторни превозни средства, като издава удостоверение за дерегистрация пред КАТ.

Трансметал ЕООД

Арматура

Трансметал ЕООДТрансметал ЕООД предлага на своите клиенти изработката на арматура и арматурни заготовки. Транспорта до стройтелния обект е за сметка на фирмата, както и полагането на място на арматурата или арматурните заготовки.

 

 

 

 

 

АРМАТУРА

ТРАНСМЕТАЛ ЕООД изработва арматура и арматурни заготовки . Фирмата предлага налични арматурни заготовки в своите бази и изработва поръчки за арматура по заявка. Транспорта на арматурата до строителния обект на клиента е за сметка на Компанията, както и полагането на арматурните заготовки от специалисти на Фирмата.

Галерия

Трансметал ЕООД Трансметал ЕООД Трансметал ЕООД
     
Трансметал ЕООД Трансметал ЕООД Трансметал ЕООД
     
Трансметал ЕООД Трансметал ЕООД Трансметал ЕООД
     
Трансметал ЕООД Трансметал ЕООД Трансметал ЕООД
     
Трансметал ЕООД Трансметал ЕООД Трансметал ЕООД
     
Трансметал ЕООД Трансметал ЕООД Трансметал ЕООД
     
Трансметал ЕООД Трансметал ЕООД Трансметал ЕООД

 

Карта

 

Трансметал ЕООД

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Трансметал ЕООД - изкупуване на черни и цветни метали Велинград


Трансметал ЕООД - гр.Велинград

051 341 / 0888 777 028

Черни метали

гр. Велинград, Индустриална зона

Трансметал ЕООД

Трансметал ЕООД

Фирмата разполага с 65 тоненбагер с 28 метрова Mixer 954 Electron стрела за вискоразрушаване на сгради и промишлени съоражения

ТРАНСМЕТАЛ ЕООД е гъвкав и сигурен партньор, търсещ най-добрите решения за клиентите си свързани с разрушаването на обект, демонтаж на съоръжения, механизирано извършване на изкопи с багер и др.