За нашата компания !

“Югимконструкшън"ООД - Сливен е строителна организация насочила основната си дейност към проектиране и изграждане на сглобяеми едноетажни и двуетажни къщи,вили,заведения,бунгала. Младия инженерен екип е отлично подготвен и работи за да задоволява всички нужди и желания на клиентите,съобразно с действащите норми и изисквания.Персоналът на фирмата е обучен да сезира качество и в изпълнението на най-малките детайли,така че да бъде домът ви уютен,а бизнеса печеливш.Новоизградената производствена база на фирмата дава възможност за гъвкави и нестандартни решения при удовлетворяване на нуждите и вижданията на клиентите.

Контакти

Технологии

 • Сглобяемите къщи са масовите жилища в цял свят. Основното предимство са еко-материалите като предпоставка за създаването на здравословен и уютен дом и архитектура вписваща се в околната среда. Друго основно предимство на сглобяемите конструкции е ниската цена продиктувана от кратките срокове на изпълнение  и стойността на вложените материали. Като якостни характеристики, дълготрайност и устойчивост на динамични натоварвания не отстъпват на монолитното строителство, а имайки предвид гъвкавостта и относително ниското тегло на сградата са по-устойчиви на вятър и земетръс. Правилното изпълнение , спазването на технологията , обработването на отделните елементи и детайли дават гаранция за дълготрайност , пожароустойчивост и сигурност на сградата.

      Топлотехническите показатели на сглобяемите сгради доказват тяхната висока енергийна ефективност и липсата на необходимост от други топлотехнически мероприятия.

       “Югимконструкшън” предлага сглобяеми къщи, вили, заведения, бунгала на базата на две технологии  като всеки  обект се проектира и изгражда  индивидуално ,така че максимално да задоволи потребностите  и изискванията на клиента.

         І.Инпрегнирана дървена носеща конструкция на базата на сандвич панели-d18см.(гипсокартон , OSB , минералнавата , гипсофазер , екструдиран пенополистирол)

       ІІ.Конструктивни сандвич панели- d12см

            -OSB,полиуретанова пяна , OSB

            -OSB , полиеретанова пяна , гипсофазер

       Като фасадни решения е възможно изпълнение с минерална мазлка , ламперия и сайдинг , естествен камък и изкуствени плочи.

       Интериор- изцяло зависи от вижданията на клиента –гипсокартон и латекс , дървена ламперия , фаянс , теракот , ламинат , дюшеме,камък

      Покривни покрития-битумни керемиди , метални керемиди , керамични керемиди , листова или ролонна изолация.

     Инсталации-ВиК-полипропилен , PVC,        Ел- по БДС и ISO 

     Дограма- PVC , AL , MDF , Дървенна