Водородно почистване на двигатели

  • Водородно почистване на двигатели

    Водородно почистване на двигатели

    Всеки автомобил се нуждае от подходяща грижа и колкото по-своевременна е тя, толкова повече време ще се наслаждавате на комфорта и сигурността, докато сте зад волана.

Водородно почистване на двигатели

Водородно почистване на двигатели Велико Търново

Всеки автомобил се нуждае от подходяща грижа и колкото по-своевременна е тя, толкова повече време ще се наслаждавате на комфорта и сигурността, докато сте зад волана. Една от най-важните части в автомобила, е неговият двигател. Една иновативна и доста ефективна услуга на българския пазар за поддържане на двигателите с вътрешно горене е водородно почистване на двигателя. Така нареченият Carbon cleaning – декарбонизиране на двигател е сравнително нова опция на пазара у нас, чрез която всеки шофьор може да допринесе за по-прецизна работа на двигателя си, както и за по-малко изгорели газове и замърсяване на околната среда. Водородното почистване на практика подобрява актуалните характеристики на превозните средства, доближаващи ги до нива, които биха се приближили до нивата, когато двигателят е излезнал от завода. Установено е, че водородното почистване на двигателя е в състояние да възвърне мощта на двигателя, дори и когато той вече е доста износен от натоварване във времето.

Помислете за вашата кола и потърсете иновативните ни услуги, защото обслужването на автомобила и грижата за него, преди всичко е важна за Вашата сигурност както и би Ви спестила в последствие неочаквани скъпи ремонти, които биха нарушили комфорта Ви. Всеки клиент е важен за нас, защото изрядните автомобили са символ на сигурност и увереност.

Водородно почистване на двигатели

Услуги

  • Почистване на охладителна система на автомобила
  • Годишни технически прегледи
  • Автомивка
  • Зареждане на автоклиматици

Карта