Животрон - 91 ( Visit Website )

ЕТ Животрон-91

Предлагаме продажба и монтаж на висококачествен ламиниран и естествен паркет създавайки нужният уют за вашия дом.Изпълняваме индивидуални проекти на клиента и предлагаме транспорт и монтаж на всякакъв вид интериорно обзавеждане на Вашият дом или офис.

Презентация

ЕТ Животрон-91 - Създаваме уют за Вашият дом или офис.

Предлагаме продажба и монтаж на висококачествен ламиниран и естествен паркет създавайки нужният уют за вашия дом.
Изпълняваме индивидуални проекти на клиента и предлагаме транспорт и монтаж на всякакъв вид интериорно обзавеждане на Вашият дом или офис. Имаме богат опит в изработването на мебели, поради което може да Ви предложим голямо разнообразие от идеи за Вашето обзавеждане. Мебелите ни са в различни стилове – от модерен до класически, за да може да задоволим изискванията и на най-капризните ни клиенти.

При нас ще намерите:

  • Кухненско обзавеждане - Голямото разнообразие от материали, обков, механизми, различни елементи и много други ни позволява да съчетаем модерния и елегантен дизайн с функционална, заредена с емоция ежедневна работна среда.
  • Обзавеждане за спални - Легла, гардероби, тоалетки и други мебели за спалня - ще Ви помогнем да създадете уютно място за Вашата почивка.
  • Обзавеждане за детски спални
  • Обзавеждане за офиси
  • Обзавеждане за хотели
  • Ламиниран и естествен паркет

 

Галерия

     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Фрея Стил ЕООД - Велико Търново

042 230 666 / 0877 750 630

Паркет

Ст. Загора,бул.Цар Симеон Велики

151

Животрон - 91

Животрон - 91