Абстракта ООД

 • Абстракта ООД

  Абстракта ООД

  От класическия до най-нетрадиционния поглед на Вашата сватба!!!...

 • Абстракта ООД

  Абстракта ООД

  От класическия до най-нетрадиционния поглед на Вашата сватба!!!...

 • Абстракта ООД

  Абстракта ООД

  От класическия до най-нетрадиционния поглед на Вашата сватба!!!...

Абстракта ООД

Абстракта ООД

Уважаеми младоженци,
След години когато вкусът на сватбеното вино избледнее, когато всяка емоция, усмивка и поглед бъдат забравени тогава само сътвореното от Вашия сватбен фотограф ще бъде от значение.

Фотографията не е само  технически метод за заснемане на хора и събития, тя е едино от най въздействащите и достъпни изкуства.

Ето защо фотографа на Вашата сватба не трябва да е само добър фоторепортер, който да документира събитието, а трябва да е доказан творец, фотограф-художник владеещ не само принципите на осветлението и композицията, но и да е дарен с психологически усет за мигновена реакция, да бъде генератор на оригинални идеи, които да реализира заедно с Вас.
Трябва да може да вижда във Вас красивото и чаровното за да ги превърне в изящен спомен.
Сватбената фотография е голямо предизвикателство за всеки фотограф. Снимането на сватбени тържества е отговорност към хората поверили на непознат човек да запечата  по най впечатляващ начин сватбения ден.

Използуването на втори фотограф, което предлагаме/ понякога като бонус/ има две предимства, разнообразие на гледните точки и двйно по голям шанс за улавяне на важните мигове от сватбата.

Дългогодишният  опит като фотограф-художник  /вижте повече   www. Abstraktabg.com /  ми е създал както усета да уловя точния миг, така и умението да провокирам неочаквани за младоженците ситуации в които те са най естествени за снимане. За целта  препоръчвам една предварителна среща с Вас в която да обсъдим  предпочитания за снимките, любимте Ви места за артфотосесия, идеи и предложения, както и да уточним подробностите по сценария на сватбеното тържество.

Режисирането и постъновъчната фотография също високо ценя и практикувам. Предлагам и класическа фотосесия в студио, която доста колеги подценяват. По време на специалните артфотосисии, както в студиото, така и в природна среда, аз и екипът ми  предразполагаме максимално младоженците към естественото им поведение, като по този начин успяваме да уловим уникалното излъчване и настроение. Именно в това е силата на фотографското изкуство.

Препоръчвам и арт фотосесия извън сватбения ден, както се прави в напредналите страни. Тогава младоженците са по спокойни и могат да се отпуснат максимално.
Липсата на достатъчно време за снимки  отпада и могат да се направят много повече кадри при същите разходи.

Съвремието предлага и компютърна обработка на снимките, които екипа ми от висококвалифицирани дизайнери обработва веки техен детайл много внимателно, без забележима намеса, така, че да изглеждат по красиви, но и да запазят
автентичността си.

Горещо препоръчвам и изработката  на уникална фотокнига от най знаковите сватбени снимки, където чрез модерено дизайнерско решение ги превръщаме в един неповторим  спомен.

И накрая поднасяме завършеният си подукт – Цялото сватбено тържесттво, фотосесията: на DVD обработените снимки, всички останали фотографии обикновено над 1000 броя, албум със снимки фотохартия, фотокнига, фотопано, фотошарж и всичко каквото сте пожелали  в уникални опаковки така, че да  ги гледате и показвате с удоволствие.

 

Карта