International Dance Academy 360

  • International Dance Academy 360

    International Dance Academy 360

    е първата по рода си танцова академия в България, тъй като не само предлага широк спектър от танцувални стилове но и предоставя уникалната възможност за обучение при едни от най – добрите танцьори и педагози в Русия!

 

International Dance Academy 360

International Dance Academy 360o е първата по рода си танцова академия в България, тъй като не само предлага широк спектър от танцувални стилове но и предоставя уникалната възможност за обучение при едни от най – добрите танцьори и педагози в Русия!

Академията представлява своеобразна лаборатория на танцовото изкуство, в която смесвайки разнообразни хореографски решения и иновативни педагогически методи се създават нови формули на завладяващата магия на танца.

Вратите на International Dance Academy 360o са широко отворени за всички, независимо от възрастта, пола и нивото. Нашите преподаватели притежават нужните умения, опит и подход да научат всеки от вас да овладее желаната танцова дисциплина независимо дали за лични или професионални цели!

Едно от многото невероятни предимства на International Dance Academy 360o е възможността на участниците в това танцово приключение да получават мастеркласове от солистите на най-именитите балетни трупи в света!

Най – малките бъдещи танцъори (5 – 8 г.) ще имат възможността да се развиват всестранно. Техните уроци обгръщат много разнообразни танцови стилове, гимнастически упражнения както и актьорско майсторство нужно на един танцьор да изрази себе си напълно. Децата ще изучават основите на различни стилове, които са база на всеки танц.

Идеята на специалното обучение именно на тази възрастова група се дължи на дълбоките познания на педагозите ни на тема детско физическо развитие. Децата от International Dance Academy 360o ще получат безценни знания и умения, които в последствие да станат база на избора им за по-сериозно танцово направление.

 

Клуб по спортни танци Стъпка по стъпка

Перник-Младежки дом, Арт център Перуника

Клуб по спортни танци Стъпка по стъпка

Стъпка по стъпка І Спортни танци Перник. Школи по спортни танци има в градовете Перник, Радомир, Батановци и Земен.Танцьорите от Клуба участват на национални и международни турнири по спортни танци, като печелят много призови места

International Dance Academy 360

Какво предлагаме

Имаме 4 възрастови групи (9 – 13 г.); (14 – 19 г.); (20 – 30 г.); (30 + г.) които могат да изберат стилово направление (ГРАВИТАЦИЯ, FREE MOVEMENT, БАЛНИ танци ), което на свой ред предлага множество танци, които ще научат и усъвършенстват с времето.

Танцувалния блок ГРАВИТАЦИЯ включва класически танц, модерн, съвременен танц или контепорари, джаз модерн.

Танцувалния блок БАЛНИ танци включва латино американска програма: самба, ча-ча-ча, румба, пасо добле, джайв европейска програма: танго, виенски валс, бавен фокстрот, бърз фокстрот или куикстеп.

Танцувалния блок FREE MOVEMENT включва: хип-хоп, хаус, джаз фънк, джаз поп, брейк данс.

Получавайки месечен абонамент и записвайки се за един он блоковете всъщност се сдобивате с цял пакет безценна информация поднесена по забавен и достъпен начин!

Латиноамерикански танци София