Спортен клуб Актив спорт

  • Спортен клуб Актив спорт

    Спортен клуб Актив спорт

    Упражнения за стягане и оформяне на всички мускулни групи с помощта на гирички, ластици, въжета и др. Моделира стройно тяло.

Спортен клуб Актив спорт

Спортен клуб Актив спорт

Спортен клуб “Актив-спорт” вече 20 години работи за Вашето добро здраве, красота и весело настроение. Клубът е към Българска Федерация по аеробика и се намира в сградата на национален стадион “Васил Левски”.

При нас може да посетите следните спортове:

Бодишейпинг
Приятен и достъпен комбиниран стил с разнообразна хореография, която го прави подходящ за НАЧИНАЕЩИ! Съвкупност от комплексни упражнения по нова методика, укрепваща и оформяща всички мускули.

Боди Уърк
Упражнения за стягане и оформяне на всички мускулни групи с помощта на гирички, ластици, въжета и др. Моделира стройно тяло.

Аеромикс
Комбинация между танцова и динамична аеробика с достъпна хореография и оптимално натоварване на тялото.

Пилатес
Оригинална система създадена от американския гимнастик Джоузеф Пилатес, чрез която се постига перфектно оформяне на мускулите и без натоварване на сърцето.

Тае-Бо
Модерна динамична тренировка съдържаща различни елементи от различни източни бойни изкуства на фона на музика. Освобождава напрежението и разтоварва нервната система. С висока степен на изгаряне на калории.

Степ аеробика
Достъпни комплекси изпълнени с помощта на платформа, за стягане на ханша и бедрата. Упражненията се изпълняват с умерено темпо. Смяната на нивата спомага за оформяне на тялото.

Фитбол
Подобрява телесната стойка. Постига добро усещане за тялото, кординация. Успешно се прилага в лечебна физкулатура и рехабилитация. Подходяща за всички възрасти и хора с увреждания.

Йога
Заниманията включват тази част от учението Йога, която е свързана с двигателни и дихателни упражнения - Асани с доказан през вековете здравословен и антистресов ефект

Каланетика
Статични упражнения, които имат дълбоко оформящ ефект върху мускулите. Извайват грациозно и стройно тяло. Стопяват целулита и подкожните мазнини и същевременно имат стягащ ефект върху кожната тъкан.

Стречинг
Лека гимнастика от стягащи и разтягащи движения. Развива еластичността на мускулите и ставите без да натоварва сърцето.