Екстрийм Адвенчър Джи енд Пи ООД   ( Visit Website )

Екстрийм Адвенчър Джи енд Пи ООД

Extreme Adventure G&P организира тиймбилдинг програми, пейнтбол игри, туристически преходи и водни походи с каяк по всички български реки, язовири и Черно море. Всичко това за нас не е просто работа, а истинско удоволствие.

Екстрийм Адвенчър Джи енд Пи ООД

Extreme Adventure G&P организира тиймбилдинг програми, пейнтбол игри, туристически преходи и водни походи с каяк по всички български реки, язовири и Черно море. Всичко това за нас не е просто работа, а истинско удоволствие.

Екстрийм Адвенчър Джи енд Пи ООД

Extreme Adventure G&P организира тиймбилдинг програми, пейнтбол игри, туристически преходи и водни походи с каяк по всички български реки, язовири и Черно море. Всичко това за нас не е просто работа, а истинско удоволствие.

Презентация

Екстрийм Адвенчър Джи енд Пи ООД

В сайта на Extreme Adventure G&P ще намерите разнообразна информация относно различни видове забавления на открито.Можете да се възползвате от събитията организирани от дружеството, които са отбелязани в календара за предстоящата година или да се свържете с нас за организиране на индивидуални мероприятия извън планираните.

 

Extreme Adventure G&P ви дава възможност да се докоснете до невероятни преживявания, свързани с каякинг, рафтинг и пейнтбол. Ние ще организираме за Вашата фирма най-подходящия тийм билдинг, съобразен с Вашите желания и възможности.

 

Всички наши предложения ще ви помогнат да усетите адреналина в себе си и жаждата за пълноценен живот. При нас е мястото да оцените себе си, извън монотонното и сиво ежедневие, в една неформална обстановка, докато се забавлявате. Нашият екип е в състояние да подготви и да обезпечи всяка една от предложените дейности и програми с надеждна екипировка, компетентност и професионализъм, защото Вашата сигурност и безопастност са важни за нас.

 

Каяк

България е прекрасно място за практикуване на каяк. За да усетите удоволствието от това не е необходимо да сте професионалисти, трябва само да имате желание да се докоснете до този вид преживяване. Природно разнообразие на страната ни Ви дава възможност да се забавлявате с три различни вада каяк:

  • каяк по реки и езера;
  • каяк по море;
  • каяк в бързи води

Ние, екипът на Entreme Adventure G&P, ще Ви осигурим необходимата екипировка, инструктаж и гидове за едно незабравимо каяк приключение. Също така ще ви помогнем да изберете и най - подходящата каяк дестинация за Вас в страната или в чужбина, за да се забавлявате истински по време на това вълнуващо пътешествие.

Рафтинг

Рафтингът представлява спускане с надуваема лодка по бърза река. Първообразът на този спорт се ражда в Северна Америка, като първите рафтъри са всъщност дърварите, които са се спускали с привързани трупи по реките. Днес усещането е почти същото, само че сега по бързите води летят надуваеми гумени лодки.

Хората, които се спускат по водата, са така наречените рафтъри, обединява ги любовта им към буйните води. В България спортът е популярен от няколко години, но тези, които са опитали веднъж, се връщат отново в бялата река. Бързите води на реките Струма и горното течение на река Арда са най-подходящи за рафтинг.

Пейнтбол

Пейнтболът е възприет като един от най-популярните, вълнуващи и предизвикателни спортове на открито в целия свят. Историята на пейнтбола започва в САЩ през 1981 г. В Европа пейнтболът навлиза през 1992 г. Днес играта се практикува от милиони мъже и жени на различна възраст и с различен начин на живот. Общото между тях е силният конкурентен дух, желанието за победа и необходимостта да избягат от скучното ежедневие. 

 

Преуморени от стреса и обездвижени от градския начин на живот, всеки от нас жадува да провери себе си – до каква степен може да оцелее в екстремна ситуация. Чувството за самозащита, желанието да останеш максимално дълго в играта и стремежът да поразиш „противника” каляват психиката, повишават двигателната активност, тренират мускулите, повишават рефлексите, бързината и интелигентността за бързо вземане на решения при интензивно сменяща се обстановка. 

Програми

Екстрийм Адвенчър Ви предлага невероятни изживявания с каяк по реки, езера, море по време на организираните от компанията специални програми. Основните видове и дестинации в нашите каяк програми са:

  • Река Тунджа - средното течение на реката, обхваща разстоянието от моста на с. Тенево, до местността "Даркая", намираща се близо до границата с република Турция. Красивата природа и богатата растителност по поречието на реката правят изключително интересно преминаването с каяк. Съчетанието на неповторимите лонгозни гори в природните резервати -"Горна топчия", "Долна топчия" и "Балабана" с уникалните за страната флора и фауна, както културните и исторически обекти дават възможност за едно незабравимо приключение.
  • Река Велека е най- голямата река в Странджа планина. Уникалната природа с богатата флора и фауна я правят подходящо място за отдих и воден туризъм. Най - подходящият маршрут се намира в долното течение на реката, от село Бродилово до вливането и в Черно море край село Синеморец.
  • Река Марица - най-голямата вътрешна река в България, бавното течение и красивата природа, я правят прекрасно място за воден туризъм.
  • Река Дунав е най- голямата река в България - естествена граница с Република Румъния . Тя е едно от най- подходящите места за воден туризъм в страната.
  • Язовири - Разположени сред красиви местности в планините на България, язовирите предлагат разнообразни възможности за воден спорт, отдих и туризъм. Най - подходящи за вашите приятни мигове са: язовир Кърджали, Студен кладенец,Ивайловград,Батак,Доспат,Горен и долен Беглик,Ясна поляна,Жребчево и Мандренско езеро.  Те са чудесно място за имащите желание в семеен или приятелски кръг да опитат да гребат заедно и да прекарат свободното си време сред природата.
  • Море - Водният туризъм по море е различен от реките, езерата и язовирите, но е свързан с незабравими екстремнии и романтични преживявания.

Галерия

Екстрийм Адвенчър Джи енд Пи ООД Екстрийм Адвенчър Джи енд Пи ООД Екстрийм Адвенчър Джи енд Пи ООД
     
Екстрийм Адвенчър Джи енд Пи ООД Екстрийм Адвенчър Джи енд Пи ООДЕкстрийм Адвенчър Джи енд Пи ООД
     
Екстрийм Адвенчър Джи енд Пи ООД Екстрийм Адвенчър Джи енд Пи ООДФОРТУНА 2006
     
Екстрийм Адвенчър Джи енд Пи ООД Екстрийм Адвенчър Джи енд Пи ООДЕкстрийм Адвенчър Джи енд Пи ООД

Контакти

+359 877 042770 (Яна Михайлова); +359 895 762940 ( Христо Иванов);
+359 886 071488 ( Ангел Ангелов ); +359 887 622544 ( Yana Mihailova) english customer

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Екстрийм Адвенчър Джи енд Пи ООД
Екстрийм Адвенчър Джи енд Пи ООД
0877 042 770 / 0895 762 940
Туризъм
Extreme Adventure G&P

Екстрийм Адвенчър Джи енд Пи ООД

Extreme Adventure G&P организира тиймбилдинг програми, пейнтбол игри, туристически преходи и водни походи с каяк по всички български реки, язовири и Черно море. Всичко това за нас не е просто работа, а истинско удоволствие.

 

Главна задача на Extreme Adventure G&P е да даде възможност на всеки да изпита нов вид преживяване под формата на развлечение. Това е начин да усетите удоволствието и хармонията, като съчетаете физическото натоварване с психическата почивка. Времето, което ще бъдем заедно, ако изберете някоя от нашите програми, ще ви донесе много положителни емоции и със сигурност ще ви кара да си спомняте с усмивка за тези преживявания. Ние ще се грижим за вашата сигурност и приятно прекарване през времето, в което ще сме заедно.