Адверсо

  • Адверсо

    Адверсо

    стои екип от хора, обичащи дървото и естествените материали използвани в строителството, интериора и екстериора. Опитът, натрупан във времето, ни дава възможност да правим качествени консултации и монтаж на предлаганите от нас продукти...

Адверсо

Адверсо

Зад марката Adverso  стои екип от хора, обичащи дървото и естествените материали използвани в строителството, интериора и екстериора. Опитът, натрупан във времето, ни дава възможност да правим качествени консултации и монтаж на предлаганите от нас продукти.

Като фирма, предлагаща услуги, за нас е важно клиентите ни да получават качествени продукти и решения, устойчиви във времето. Извършваме гаранционно и извънгаранционно обслужване на всички предлагани от нас продукти.

Предлагаме доставка и монтаж на  дървена дограма за пасивни сгради, входни и интериорни врати от дърво, МДФ, нестандартни душ-кабини и стъклени врати по индивидуални размери.
В портфолиото ни може да намерите още нестандартни маси и обзавеждане за баня от дъб, стъкло и неръждаема стомана.

Произвеждаме фалцови интериорни врати с регулируеми панти. Използваме качествен италиански и немски обков – брави, панти, механизми, дръжки.

Изработваните от нас интериорни врати могат да бъдат с различни финиши и покрития: естествен дървен фурнир, гол МДФ с полиуретанова боя сатен, гланц, мат.

Карта