Аеробокс България

  • Аеробокс България

    Аеробокс България

    Най-новият и модерен спорт в България, където добрата форма среща забавлението...

Аеробокс България

Аеробокс България

Отдавна вече е мит, че с бокс, женското тяло става прекалено мускулесто, грубо, набито, мъжко и т.н.! Напротив! Бокса и аеробокса са възможно най-ефективните и бързи методи за сваляне на телесна маса, за пълно изчистване на излишните мазнини и оформяне на изчистена мускулатура! Ако се докоснете до този спорт, много бързо ще го разберете! Тук няма тежести, набирания, подскоци, които могат да доведат до натрупване на излишна мускулна маса! Дори напротив, спецификата на движенията в бокса и аеробокса само могат да оформят естествения и хармоничен вид на вашата мускулатура!

Ако все още не вярвате или не сте убедени в уникалността на бокса, елате и опитайте, Аеробокс с мен, Вили Захариева! Какво е аеробокс? Аеробокс е спортна дисциплина, която включва всички удари, стъпки и движения от бокса. Движенията се изпълняват във въздуха и на лапа (ръкавица, която треньорът държи за точност и ефективност на ударите), като ударите ги правите вие. В аеробокса няма спаринг или удари, които може да получите от вашия противник!

С аеробокс бързо и трайно ще свалите стреса и излишните килограми, ще оформите мускулите на тялото си и ще се заредите със спортен хъс и енергично настроение! Как се случва това? 1. Спецификата на движенията в бокса и скоростта им на изпълнение, водят до бързо засилване на кръвообръщението, както и до бързо изпотяване, изгаряне и чистене на телесна мазнина. 2. Уникалният ефект на аеробкса е, че при изпълнението само на едно движение и на един удар, участва цялото тяло - като започнем с раменния пояс, бицепс, трицепс, коремна мускулатура, талия, седалищни мускули, тазобедрена става и завършим с подбедрицата. 3. Ако един удар включва участието на цялото ни тяло, представете си какво се случва, когато към него добавим и останалите удари в бокса (ударите са общо 4: горе и долу в трупа, крушета, ъперкъти). В аеробокса тези удари се правят в различни комбинации и със сигурност няма да Ви остане и мускулче, което да не бъде включено и да не участва в тези комбинации. 4.Освен ударите от бокса, в комплекса упражнения са включени и елементи от каланетиката и стречинга, така че за 90 минути да заредите максимално добре духа и тялото си! smile emoticon Спортът е най-добрата инвестиция, която можем да направим за себе си, съгласни ли сте? Елате и се убедете сами!

Часовете по аеробокс се провеждат в сградата на НДК, зала бокс Сумайд Халидов – бул. България I, вход откъм моста на влюбените, както следва: Понеделник и Петък: 12:30 – 14:00 ч. Вторник и Четвъртък: 19:00 – 20:30 ч. СКУЛПТУРИРАНЕ НА ТЯЛОТО Какво представляват часовете по СКУЛПТУРИРАНЕ НА ТЯЛОТО: комплекс от упражнения, които включват различни комбинации от класическата каланетика, пилатес, спортна аеробика и стречинг.

Упражненията са статични, т.е. тук няма тичане, подскоци, тежести, но в резултат от спецификата, бързината, комбинацията и техниката им на изпълнение, резултата е изгаряне на мазнини и стягане, и оформяне на хармонична мускулатура! Крайната цел е скулптуриране и извайване на тялото, с помощта, само и единствено на вашата мускулатура и разбира се, и с участието на мен, Вили Захариева! Часовете по СКУЛПТУРИРАНЕ НА ТЯЛОТО СА: ВТОРНИК, ЧЕТВЪРТЪК И ПЕТЪК от 9.30!

Карта