Агенция за недвижими имоти Здравец

  • Агенция за недвижими имоти Здравец

    Агенция за недвижими имоти Здравец

    Агенция за недвижими имоти Здравец предлага: посредничество при покупко-продажба на всякакъв вид недвижими имоти - къщи, вили, парцели, апартаменти; недвижими имоти в района на Велинград, Цигов чарк, Юндола Сърница и в цяла България...

Агенция за недвижими имоти Здравец

Агенция за недвижими имоти Здравец

Агенция за недвижими имоти Здравец предлага:

- Посредничество при покупко-продажба на всякакъв вид недвижими имоти - къщи, вили, парцели, апартаменти.
- Недвижими имоти в района на Велинград, Цигов чарк, Юндола Сърница и в цяла България.

Агенция за недвижими имоти Здравец предлага консултации, огледи, съдействие при изготвяне на документи при нотариално прехвърляне на имоти.

Агенция за недвижими имоти Здравец е на пазара от 2005 г. Създаването й е в отговор на вече засиленото по това време търсене на имоти в гр.Велинград и околностите (яз.Батак, яз.Доспат, Юндола и др.), както и изискването на купувачи и продавачи за коректен и сигурен партньор в тази специфична и отговорна дейност. За тези години сме успяли да предоставим услуги на клиентите ни в цялата гама и всички аспекти на тази дейност: от подготовката на документите за реализиране на покупко-продажбата до осигуряването ипотечни и др. заеми при най-добри условия за всеки клиент персонално, оптимизиране на архитектурни проекти, узаконяване, екзекутиви, смяна статута на земеделски имоти, делби, комасиране и т.н. Наши клиенти са както физически лица, така и фирми - както от цялата страна, така и от Великобритания, Русия, Унгария, Австрия и др.

Ако и Вие имате интерес да закупите или продадете имот – обадете ни се!