Аква Тим ООД

 • Аква Тим ООД

  Аква Тим ООД

  се грижи за вашето удобство като доставя минерална и трапезна вода в офиса, предприятието или вкъщи. За целта предлагаме апарати за наливане на водата, а на редовните клиенти предоставяме безплатно такива.

 • Аква Тим ООД

  Аква Тим ООД

  се грижи за вашето удобство като доставя минерална и трапезна вода в офиса, предприятието или вкъщи. За целта предлагаме апарати за наливане на водата, а на редовните клиенти предоставяме безплатно такива.

 • Аква Тим ООД

  Аква Тим ООД

  се грижи за вашето удобство като доставя минерална и трапезна вода в офиса, предприятието или вкъщи. За целта предлагаме апарати за наливане на водата, а на редовните клиенти предоставяме безплатно такива.

Аква Тим ООД

Минерални води

Аква Тим ООД доставя минерална и трапезна вода в 19л бутилки до вашия офис, предприятието или вкъщи. В момента предлагаме доставка на 9 марки вода - шест минерални, една трапезна и една изворна. Обадете се по телефона или поръчайте от сайта и водата ще ви бъде доставена на следващия работен ден в удобно за вас време.

Предлагаме ви следните минерални води:

"Княжево" - Цена 7.5 / 5.5* лв.

Княжевската вода се характеризира като слабо минерализирана, сулфатно натриева Съдържаща мета силициева киселина. Притежава редица лечебно -профилактични свойства, оказва благоприятно въздействие върху стомашно- чревния тракт, жлъчката, черния дроб, бъбреците и отделителната система. Има подчертано прочистващ ефект. Високото съдържание на метасилициева киселина и предпоставка за противодействие срещу процесите на стареене. Силиция допринася за по- здрави кости, по- добра кожа и по- гъвкави стави. Княжевската минерална вода е много мека, с превъзходни вкусови качества и е подходяща за ежедневна консумация

"Бризи Уотър" - Цена 7.5 / 5.5*лв.

Минерална вода – добива се от естествен каптиран извор в южните склонове на Стара планина. Водата е хидрокарбонатна калциево- магнезиева, бедна на натрий. Отличава се с голяма природна чистота и е подходяща за ежедневна употреба от всички възрастови групи. Притежава лечебни свойства при следните заболявания: бъбречно- урологични, хронични пилонефрити, жлъчно- чернодробни, обменно- ендокринни. Лечебно- профилактичните свойства на тази вода се определят от наличието на хидрокарбонатни и калциеви йони и на метасилициева киселина. Подхдояща за приготвяне на храна за кърмачета и малки деца. Подходяща за провеждане на бедна на натрий диета.

"Филипополис"- Цена 7.5 / 5.5*лв.

Трапезна вода- извира в близост до Девин от 269м. дълбочина при темперетура 21С. Притежава естествена природна чистота и е подходяща за ежедневна употреба от всички възрастови групи.

"Предела"- Цена 7.5/ 5.5*лв.

Трапезна вода Предела е високопланинска вода. Тя извира на височина от 1470 метра над морското равнище в Пирин планина. Водата е подходяща за ежедневна употреба

"Водица">Цена 7.5 / 5.5*лв.

Минерална вода "Водица" се бутилира в село Водица в района на гр.Търговище сондаж Р-2 Водица се извлича от дълбочина около 1200м., като под и над подземният басейн има дебели скали, които защитават находището от каквито и да е замърсявания  Водата е калциево-магнезиев тип с перфектно съотношение калций: магнезий 2:1. Тази  комбинация е най- добра за костите и се препоръчва и изработва дори при хапчетата  предписвани за възстановяване на счупени кости. Магнезият във водата подтиска апетита. Годна е за всекидневна употреба.

ДИСПЕНСЪРИ

Аква Тим ООД предлага диспенсъри за вода на фирмите MC и LAMO EAG Co.Ltd. В момента MC и LAMO са лидери в производството и продажбите на водни диспенсъри в света. Притежават GS/CE/EMC/UL/CB сертификати и отличието "Energy star" на Министерството на околната среда на САЩ, също така притежават NSF лиценз от американския национален институт по хигена.

Основни характеристики:

 • Топла и студена вода по избор - Апаратите са снабдени с два резервоара и наличието на кранчета, позволява независимо източване на водата от тях.Саморегулиращата се система за загряване поддържа температурата на топлата вода около точката на кипене - 85-95 С.
 • Гарантирано чиста вода - Използват се специални бутилки с минерална вода. При поставянето им в смукателното устройство, централната част на водния предпазител автоматично отваря клапана, като същевременно ги херметизира с цел избягването на възможно замърсяване.
 • Безшумен хладилен компресор - Хладилният компресор, практически безшумен, охлажда водата до 7-8 С. Когато температурата на водата достигне това ниво, охлаждащата система преустановява работа и преминава в режим на поддържане.
 • Изпускателен отвор за почистване на системата - Позволява източване с цел почистване или временно преустановяване на работа на машината
 • Резервоар от неръждаема стомана - Резервоарът за вода е произведен от неръждаема стомана # 304
  Екологично чисти - Хладилният компресор е зареден с екологично чист фреон. Екологично чиста е и пластмасата, от която е изработен корпусът.
 • Указания за ползване - Необходимо е да се поставя на места, отдалечени от пряк достъп на слънчева светлина, при стайна темперетура до 30 С. Добре е да се постави на стабилна хоризонтална повърхност и да се остави достатъчно място (10-12 см) зад него за по- добра вентилация.
Аква Тим ООД

Кафе и Чай

ДОСТАВКА НА КАФЕ на зърна

На всички наши клиенти предлагаме КАФЕ и ЧАЙ на преференциални и атрактивни цени. Професионално селектирано кафе на зърна. Предоставяме и безплатни кафе машини срещу договор за консумация.

 • MAIE CAFFE Classico (1kg) 9.90 лв.
 • MAIE CAFFE Vending (1kg) 12 лв.
 • MAIE CAFFE Extra Bar (1kg) 14.50 лв.
 • VIVA CAFFE Prima Vista (1kg) 25 лв.

ДОСТАВКА НА ЧАЙ

Билкови чайове произведени в България.

 • Свежо утро цена 1 лв.
 • Цвят Бъз и Лимон цена 1.20 лв.
 • Мащерка цена 1 лв.
 • Мента цена 1 лв.
 • Шипка цена 1 лв.

ЗАХАР ЗА КАФЕ И ЧАЙ - 2гр. /Пакет 1000 бр./ - 5.70 лв

Вино

Аква Тим ООД е официален представител на винарска изба "ВИЛА ИЛИЯ", намираща се на 5км от Мелник. "ВИЛА ИЛИЯ" притежава собствени лозови масиви както със стари лози, традиционни за този край - сорт Мелник 55, така и нови насаждения от подбрани френски сортове. Високото качество на произведените вина се дължи както на специфичния регион, така и на използваната технология, известна само на ограничен кръг майстори. Предлагаме ви да опитате тези вина. Можем да ви ги доставим до 24 часа в офиса, магазина или вкъщи, а ако ви трябват спешно за парти или друго тържество до 2 часа след като се уговорим по телефона.

ЦЕНОВА ЛИСТА

Продукт
Разфасовка
опаковка
реколта
Ед.Цена лв.
1 Мелник черен етикет
0,75л
12
2004г
4,20
2 Мелник черен етикет
0,75л
12
2005г
3,40
3 Мелник
0,75л
12
2005г
4,20
4 Мерло
0,75л
12
2004г
4,20
5 Каберне Совиньон
0,75л
12
2004г
4,20
6 Еклипс
0,75л
12
2005г
5,00
7 Мелнишко наливно
1
2006г
11
8 Мерло наливно
1
2005г
16
9 Мускат бяло наливно
1
2006г
11
10 Керацуда бяло наливно
1
2006г
16
11 Мерло наливно
1
2007г
20

Всички цени включват ДДС и доставка.
Вината са опаковани по 12 броя в кашон.

 

КартаТази фирма е регистрирана на следните места: