АЛЕКС М ТРЕЙД ЕООД

  • АЛЕКС М ТРЕЙД ЕООД

    АЛЕКС М ТРЕЙД ЕООД

 

Елементи от ковано желязо София

АЛЕКС М ТРЕЙД ЕООД е специализирана фирма в производството на метални изделия от ковано желязо, от черни и цветни метали. Предлаганият асортимент от компанията е многоброен, като сред основните изделия са производството на дворни и портални врати, парапети, огради, пешеходни врати, решетки и други.

За фирмата на първо място стой качеството на изработка за металните изделия и удовлетвореността на клиента. За нас е важно всеки клиент да получи добро обслужване и качествен продукт. Всичко това съобразено с конкурентна цена и бързина на обслужване. Компанията предлага на своите клиенти типови и дизайнерски модели на всички предлагани продукти. 

АЛЕКС М ТРЕЙД ЕООД произвежда, доставя и монтира метални изделия  за град София и Софийска област, но също така произвежда изделия и за цялата страна, и чужбина без доставка, и монтаж по размери предоставени онлайн от клиента. 

Дворни врати

Нашата цел и дългогодишната практика в сферата на изработка на дворни врати и огради, портали и огради от ковано желязо и метал е да  създаваме изключителна красота и стил за  всеки  дом на достъпни  цени с   гарантирано качество.

Дворни врати  и огради могат да бъдат изработени от черен метал, ковано  желязо и от черен метал с вграждане на декоративни елементи от  ковано желязо, плътни дворни врати и решетъчни,плъзгащи и двукрили.

Дворни врати - могат да бъдат изработени по наш модел или по ваше проектно-предложение като ние ще ви съдействаме за постигане на най-високи резултати.Предлагаме още и монтаж на автоматика на изработените от нас дворни врати и плъзгащи портали

Метални огради

Метални огради изработени от профилно  желязо и метални огради от ковано желязо. Метални огради от ковано желязо излъчват неповторимо усещане за уют  стил и престиж. Моделите метални огради могат да бъдат- метални огради тип решетъчни,метални огради решетъчни покрити с ламарина-плътни и ламелни метални огради.

Към металните оградни пана могат да се добавят и декоративни елементи от ковано желязо. Изработените метални оградни пана могат да бъдат монтирани между бетони колони или между метални оградни колони.Изработваме и индивидуални проекти зададени от клиента.

Извършваме безплатни огледи в София.

Решетки от ковано желязо

Деликатно подбраните  елементи и прецизното подреждане на детайлите придават аристократичен вид на изработените решетки от ковано желязо. Те могат да бъдат прави и с извивка в долния край . Богатият избор от елементи за вграждане ни позволява изработването на решетки от ковано желязо в най-разнообразни форми, които допринасят сигурност и стил.

Решетките от ковано желязо се използват не само за сигурност и защита, а също така дават възможност за оформянето на естетиката на вашият  дом. Изработката на едни решетки от ковано желязо може да бъде по проект на клиента или по проектно-предложение от наша страна. Изработените решетки от ковано желязо се боядисват компресорно с висококачествен грунд против корозия, след което се декорират с висококачествени ефектни бои за ковано желязо.