Анабел Клима

dsc_2046takaheopening

Как да избера климатик?

Ефективност и надеждност. Както всеки казва най-важната характеристика за даден уред е неговия живот и работоспособност. Никой няма да бъде доволен ако климатика ми спре да работи точно в най-големия студ. За да имате сигурен климатик най-добре е да се доверите на марката. Daikinса климатици с доказано качество, които през зимата се характеризират с най-добро запазване на температурата, при минимални температури -10° до -15°, докато при другите климатици външната температура рано или късно ще се усети и вътре. Друга марка на която можете да се доверите е Fujitsu.
Това са климатици номер 2 в света

 

Партньори

Консумация

Консумация. Климатиците са предпочитано средство за отопление поради своят висок коефициент на енергийна ефективност. Тези коефициенти са 2:
- ЕЕР – коефициент на охлаждане и COP – на отопление. Те показват колко пъти отдаваната мощност е по-голяма от консумираната. Ако смятате че единствено с климатик ще се отоплявате, тогава задължително трябва да изберете инверторен климатик. Инверторните климатици имат коефициент около 3.5 и по-голям. Друга важна тяхна характеристика е че те работят при по-ниски температура от стандартните климатици – при -25° няма да замръзнат, а също така те имат режим на автоматично размразяване. Те никога не изключват напълно за дълго време и така не замръзват.

 

Дейност

Йонизиране на въздуха

 

Йонизиране на въздуха. В планините въздука има повече отрицателни заряди отколкото положителни и това е изключително полезно за организма. Също така приятното ухаене  в планината се придава от тези отрицателни заряди. При йонизирането, климатикът прави точно това – обогатява въздуха с отрицателни заряди. Йоните се превличат  в резултат на което се получава О3 – озон, който също благоприятства за здравето на човека. Ефекта от йонизирания въздух  е повишаване на приемането на витамините, рефлексите на човека се ускоряват, подобрява се концентрацията и се намля умората.

home4

Контакти

гр. Сливен

ул. Ген. Гурко 7 /партер/

Телефони:

0878/ 80 66 07

0896/ 50 59 31

 

Анабелклима - Сливен

Анабелклима специализирана в изграждането термопомпи, VRF и вентилационни системи.Има изградени климатични инсталации в много престижни обекти в Сливен, София и страната. Годишно фирмата монтира голям брой климатични системи, които подържа гаранционно. След изтичане на гаранциония срок нашите специалисти извършват и извънгаранционно обслужване.

Фирмата има богат опит в монтирането на инверторни климатици: Инверторните климатици използва инверторна  верига (всъщност инвертор) за преобразуване на променлив ток към постоянен ток. Постоянен ток може да се регулира. Този регламент позволява на инверторните климатици плавна промяна на работата на компресора, а оттам и охлаждане или отопление. Чрез тази технология, те  са по-икономични и отделят по-малко шум в сравнение с обикновените климатици. Освен това инверторните климатици имат режим на повишена мощност (мощен режим), който може да се включи за кратко време (до 30% повече от нормалната работа). Това ви позволява бързо да се затопли или охлаждане на стаята си.
Panasonic инверторни климатици не губят ефективността си с течение на времето, както стандартните климатици. Това означава, че те, дори и след 10 години ще работят както е работят първият път.
Освен това, режима на работа на инверторните климатици предпазва компресора, защото премахва често включване и спира. Ако конвенционалните климатици работят и в двата режима на компресора „включен” или „изключване” , когато температурата, достигне тази на превключване, то инверторните просто ще намалят мощността си за да поддържа желаната температура.

 

Нашият опит

Професионализъм и коректност са нашите предимства защото за нас всеки клиент ни е скъп.

Климатични системи
hit counter
real time web analytics