Анаф ЕООД

  • Анаф ЕООД

    Анаф ЕООД

    Фирмата ни се занимава с моделиране и конструиране на облекло, 3Д визуализация на моделите, редене на маркери, печатане на маркери, производство на дрехи.

Анаф ЕООД

Анаф ЕООД

Здравейте приятели и партньори, и добре дошли в страницата на фирма АНАФ - ЕООД, гр. Асеновград !

Ние сме фирма специализирана в производството на облекла по поръчка на възложители (ишлеме).

В менюто "Услуги" можете да видите услугите, които предлагаме, а в менюто "Бележки" тяхното по-пълно описание.

Производството и предлаганите от нас услуги сме го разделили на отделни етапи с цел по-лесно партниране и с други наши колеги.

Предлагаме както цялостна изработка на облекла, така и само отделни услуги от различните етапи на производството.

Цените на отделните услуги варират според сложността и обема им.

За допълнителна информация не се колебайте да попитате от бутона за връзка с нас !

Предлагаме цялостно разработване на облекло от скица/идея, преминавайки през всички необходими етапи и процеси  до внедряването му в производство. Независимо дали сте производител на конфекция, дизайнер или разработвате собствена модна линия при нас може да получите пълна гама от услуги за шевното производство.

С помощта на специализиран CAD софтуер при нас се разработват базови кройки на мъжко и дамско облекло. Кройките могат да бъдат създадени както само от дизайнерка скица така и при предоставени техническо описание и обмерни данни или действителни/вече ушити мостри.

Дигитализиране на хартиени кройки, градиране по размери, корекции на вече съществуващи кройки за обмерни данни или дизайн промени, редена на маркери/капаци за кроене, изчисляване на разходни норми на материалите, плотиране.

 

 

Карта

Тази фирма е регистрирана на следните места: